ilk başta supersonıc starlight ilişki yaşayacagını düşündüm tabi hala öyle bir ihtimal var10 numara ilerliyor.
Çok hoşuma gitti ilk 3 bölüm.
O Starlight'a neler neler diyesim var amaaaa...
Usta spoiler verme yavilk başta supersonıc starlight ilişki yaşayacagını düşündüm tabi hala öyle bir ihtimal varama sonda homelander abi yapacagını yaptı milletin karısına göz dikiyor
10 numara Amazon Prime dizisi.adını bile duymadım dizinin![]()
Dizi iyi değil ki dizi 18+ ama şey yokUsta spoiler verme yav
Ben de ilk başta öyle düşündüm.
Bakalım ne olacak gelecek bölümlerde her hafta 1 bölüm yayınlayacakları için diğer bölümlerin tamamen çıkmasını bekleyeceğim.![]()
Dizi çok güzel bu arada. Öznel bir yaklaşım senin hoşuna gitmeyebilir.Dizi iyi değil ki dizi 18+ ama şey yok
knk herkesin düşüncesi farklı ama mükemmel dizi hele ilk sezonDizi iyi değil ki dizi 18+ ama şey yok
burası spoiler ama Hughie nin yanında starlight , supersonıcle seviştiğini söylüyor sinir krizi geçirdimDizi çok güzel bu arada. Öznel bir yaklaşım senin hoşuna gitmeyebilir.
+18 dedikleri şey zaten kan, vahşet vs.şey gösterecek değiller ya
Gelecek bölümlerde mi?burası spoiler ama Hughie nin yanında starlight , supersonıcle seviştiğini söylüyor sinir krizi geçirdim![]()
Dizi 18+ ve cinsellik bir dizi ama pek fazla göremedimDizi çok güzel bu arada. Öznel bir yaklaşım senin hoşuna gitmeyebilir.
+18 dedikleri şey zaten kan, vahşet vs.şey gösterecek değiller ya
3.sezon 1.bölümü izledim henüz ,amazonun sevdiğim sayılı dizilerinden3.sezonun ilk 3 bölümünü nasıl buldunuz