The Crew 2 Alınır mı

Arkadaşlar klayve ile oynamayı düşünüyorum direksiyon setim yok yine de zevk verir mi oynanır mı sizce..
Arkadaşımın ps4 ü ile oynamıştım özellikle uçak sürmek çok zevkli alınır oyun

Agalar anlamadığınız şey şu steam forza bozuk sürekli oyundan atıyor fps droplar oluyor
Bozuk diye crew almak saçmalık.
Ben oynuyorum bendeki tek sorunu fps drop o da baya azalmış.
Forza sürüş mekaniği olarak çok daha zevkli ikisini de oynadım.
Crew yarış odaklı
Bence forza daha güzel

Bozuk diye crew almak saçmalık.
Ben oynuyorum bendeki tek sorunu fps drop o da baya azalmış.
Forza sürüş mekaniği olarak çok daha zevkli ikisini de oynadım.
Crew yarış odaklı
Bence forza daha güzel
Game pass ile forzayı 4 ay oynadım herşeyi bitirdim ondan bidaha almak istemiyorum ve microsoft hesbaı bağlanmıyormuş steamden alırsan birdaha baştan başlayamam

Game pass ile forzayı 4 ay oynadım herşeyi bitirdim ondan bidaha almak istemiyorum ve microsoft hesbaı bağlanmıyormuş steamden alırsan birdaha baştan başlayamam
Size kalmış.
Ben de oyunu tamamen bitirmiştim 4 ay değil 1yıl oynadım diyebilirim game pass ile ama yine forza aldım :D Arada girip para kasıyorum
The crew'in yanından bile geçmem. Ama istersen al dene belki sen beğenirsin

Size kalmış.
Ben de oyunu tamamen bitirmiştim 4 ay değil 1yıl oynadım diyebilirim game pass ile ama yine forza aldım :D Arada girip para kasıyorum
The crew'in yanından bile geçmem. Ama istersen al dene belki sen beğenirsin
Hocam size bir sorum olacak (konu sahibinden özür diliyorum aşağıda onun için yanıtta var) sizin sistemle forzada yüksek veya orta ayarlarda kaç fps alıyorsunuz? Veya akıcı bir şekilde oynatıyor mu? Aynı sistemden 5-6 ay sonra bende alıcam ondan soruyorum.
Konuya gelicek olursak forzayı oynadığınıza göre crew 2 denenebilir.

Hocam size bir sorum olacak (konu sahibinden özür diliyorum aşağıda onun için yanıtta var) sizin sistemle forzada yüksek veya orta ayarlarda kaç fps alıyorsunuz? Veya akıcı bir şekilde oynatıyor mu? Aynı sistemden 5-6 ay sonra bende alıcam ondan soruyorum.
Konuya gelicek olursak forzayı oynadığınıza göre crew 2 denenebilir.
FPS göstergesinde bug var sanırım açamadım ama akıcı şekilde oynatıyor arada optimizesi kaynaklı droplar olsa da. Sistem rahatça yeterli diyebilirim

Ben aldım oynayamadım. İkili kimlik doğrulama muhabbetini çözemedim öylece köşede duruyor steamda :)

FPS göstergesinde bug var sanırım açamadım ama akıcı şekilde oynatıyor arada optimizesi kaynaklı droplar olsa da. Sistem rahatça yeterli diyebilirim
Tamam hocam teşekkürler,iyi akşamlar.

Arkadaşlar klayve ile oynamayı düşünüyorum direksiyon setim yok yine de zevk verir mi oynanır mı sizce..
Klavye ile pek zevk alamazsın fakat sana gamepad ile oynamanı öneririm klavyeye nazaran daha iyi oyun deneyimi yaşarsın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,336
Üyeler
189,830
Son üye
CBS DİJİTAL
Geri