Öneri The Crew 2 mi FH 4 mü?

Sndjety

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
333
Şimdi. ben normalde FH 4 için para biriktiriyordum araba tutkunu birisiyim aşırı seviyorum. Ama dün The Crew 2 indirimde gördüm 5 dolar falandı çok arada kaldım. Steamda bulunan 5 doları buna verip sonra forza için para mı biriktirsem yoksa hiç almasam mı. Oyun çok güzel gözüküyor The Crew 2 deneyimleyen birisi söyleye bilir mi?

İkisini de oynadım FH4 grafik ve oynanış açısından daha gerçekçi mekanik açısından bir Assetto olamaz ama ikisi de.

tabii ki Forza , o grafikleri gördükten sonra bırakasın gelmiyo. The Crew 2 için 5 dolar verilebilir güzel indirim. Crew in mekanikleri çok hoşuma gitmedi benim.

Forza :love:

Yazdığımı okusaydın keşke be ;(
hocam özür dilerim konu başlığından yola çıktım :( Şimdi cevap vereyim :) Bence hiç alma oynayanlar bir zaman sonra sıkıldığını söylüyor, Forza'da ise akıcılık oluyor belli bir süre sıkılmadan oynayabiliyorsun

İkisini de oynadım FH4 grafik ve oynanış açısından daha gerçekçi mekanik açısından bir Assetto olamaz ama ikisi de.
Bir yandan 28 dolarlık oyunun 5 usd olması bir yandan FH4 kafayı yiyeceğim.

Forza

Şimdi. ben normalde FH 4 için para biriktiriyordum araba tutkunu birisiyim aşırı seviyorum. Ama dün The Crew 2 indirimde gördüm 5 dolar falandı çok arada kaldım. Steamda bulunan 5 doları buna verip sonra forza için para mı biriktirsem yoksa hiç almasam mı. Oyun çok güzel gözüküyor The Crew 2 deneyimleyen birisi söyleye bilir mi?
Ben olsam Forza Alırım

Geri