Öneri Forza Horizon 4 Hâlâ Alınır mı?

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
10,061
4 ve 5'i xCloud ile biraz oynamıştım ama pek sevememiştim. The Crew 2 +80 saat oynadım ve biraz sıktı. FH4 ile 5 arasında çok fark var mı? Arada 10 dolar yani 300 lira fark var. Sunucuları hâlâ aktif mi, güncelleme alıyor mu?

fh6 yolda diyorlar yeni takıntın yoksa alınır

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
4 ve 5'i xCloud ile biraz oynamıştım ama pek sevememiştim. The Crew 2 +80 saat oynadım ve biraz sıktı. FH4 ile 5 arasında çok fark var mı? Arada 10 dolar yani 300 lira fark var. Sunucuları hâlâ aktif mi, güncelleme alıyor mu?
Aynı şeyin laciverti gibi map büyüyor (ama gene boş) görev mantığı aynı sıkıcılıkta gamepassten 5 oynayayım dedim map harici motor sesi biraz değişik bunlar harici fark yok

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Aynı şeyin laciverti gibi map büyüyor (ama gene boş) görev mantığı aynı sıkıcılıkta gamepassten 5 oynayayım dedim map harici motor sesi biraz değişik bunlar harici fark yok
Bana da aşırı boş gelmişti. Ayrıca en küçük şeyde bile yükleme ekranı var. Tc2'de olması gerekip de olmayan arabalar var maalesef. Mesela Toyota, önemli Corvette modelleri vs. İçerik bakımından çok dolu bir oyundu hem de. Ama alacaksam cebimden para çıkmaya cs kasalarım var.

Geri