Maryo
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 1
Saol abi o zaman.Yok önemli değil.
Bu efsane oyunu oynamamana üzüldüm cidden ondan attım oyunu.
Saol abi o zaman.Yok önemli değil.
2008 de bilgisayar aldığımızda içinde olan 3 oyundan biriydi .Eskileri hatırlatıp duygulandırdın beniYok önemli değil.
Bende duygulandım. Şimdi 20. Defa bitirmek için indiriyorum. Hâlâ bazı günümüz oyunlarından bile iyi. Tek kelimeyle efsane.2008 de bilgisayar aldığımızda içinde olan 3 oyundan biriydi .Eskileri hatırlatıp duygulandırdın beni. Böyle güzel ve bazı insanların adını bile duymadığı oyunları hatırlattığın ve oynamalarına teşvik ettiğin için ayrıca teşekkürler.
İyi ki konuyu açmışım yoksa bu oyunu nereden öğrenecektim. Teşekkürler bu güzel tavsiye için. Yakında alacağım.Bende duygulandım. Şimdi 20. Defa bitirmek için indiriyorum. Hâlâ bazı günümüz oyunlarından bile iyi. Tek kelimeyle efsane.
Arkadaşlık kodunu at bu bizden olsun.İyi ki konuyu açmışım yoksa bu oyunu nereden öğrenecektim. Teşekkürler bu güzel tavsiye için. Yakında alacağım.
tekrar ne zaman indirime girer burda?Buradan 9 liraya almıştım. Birkaç ay oldu herhalde.
Playstore.com - Türkiye'nin Dijital Oyun Platformu
En popüler PC-MAC oyunlarına ve Free to Play paketlerine Türkiye'nin her noktasından ulaşabilir, internet faturasına 12 ay taksitle sahip olabilirsiniz.www.playstore.com