Letrion
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 3
Voidu'da The Crew 2 - Special Edition 26,90 TL'ye düşmüş. Oyun Ubisoft hesabınıza geliyor gayet uygun bir fiyata edinebilirsiniz.
Bendede aynı hatayı veriyor, anlayamadım.Alıntıyı görüntüle
Satın almaya çalışırken kredi kartı sormuyor ve ödemeyi tamamlaya tıklayınca böyle hata veriyor hocam. Daha geçen gün oyun almıştım burdan.
60 tl ye steamdan standart sürüm alan benVoidu'da The Crew 2 - Special Edition 26,90 TL'ye düşmüş. Oyun Ubisoft hesabınıza geliyor gayet uygun bir fiyata edinebilirsiniz.
Bu sorunu çözebilen var mı?Alıntıyı görüntüle
Satın almaya çalışırken kredi kartı sormuyor ve ödemeyi tamamlaya tıklayınca böyle hata veriyor hocam. Daha geçen gün oyun almıştım burdan.
Oyunun konusu, amaci nedir?Voidu'da The Crew 2 - Special Edition 26,90 TL'ye düşmüş. Oyun Ubisoft hesabınıza geliyor gayet uygun bir fiyata edinebilirsiniz.
steam de olsa alırdım hemenVoidu'da The Crew 2 - Special Edition 26,90 TL'ye düşmüş. Oyun Ubisoft hesabınıza geliyor gayet uygun bir fiyata edinebilirsiniz.
"Ubisoft'un Anında Aktivasyon Sistemini destekliyoruz. Bu, Ubisoft Connect oyunlarını satın alan müşterilerin satın alımlarını doğrudan Ubisoft Connect (Uplay) hesaplarında kullanabilecekleri, Ubisoft oyunlarını etkinleştirmek için herhangi bir aktivasyon anahtarı gerekmeyeceği anlamına gelir."Bende çözemedim sorunu, CD-KEY'mi veriyor yoksa hesapmı bağlıyoruz bilmiyorum
hangi uygulama buAlıntıyı görüntüle