Öneri The Division 2 Alınır mı?

Reaksiyon skoru
192
the division 2 şuan 4.79 dolar ve almayı düşünüyorum ama oyun ile ilgili pek bilgim yok, 1. oyun ile 2. oyun arasında hikaye bağı varmı yada online ı sarıyormu yada boş oyunmu falan merak ediyorum

the division 2 şuan 4.79 dolar ve almayı düşünüyorum ama oyun ile ilgili pek bilgim yok, 1. oyun ile 2. oyun arasında hikaye bağı varmı yada online ı sarıyormu yada boş oyunmu falan merak ediyorum
Yani vakit gecirmek icin alınabilir hocam ben assasin creed orgins aldım 4 dolara mı ne düşmüş istersen ona bakabilirsin.

Yani vakit gecirmek icin alınabilir hocam ben assasin creed orgins aldım 4 dolara mı ne düşmüş istersen ona bakabilirsin.
görmüştümde hocam vazgeçtim onun yerine indirim gelsin assassins creed valhalla alıcam,

Shooter looter oyunu. Hikayeye bağlı bir oyun değil.
Anlamak isterseniz de özet olarak yer yer geçiyor ikinci oyunda New York'ta olan bitenler.
Ekip lazım yalnız, iyi bir klan bulursanız başlayın, yalnız kurt olarak pek oynanacak bir oyun değil.

Shooter looter oyunu. Hikayeye bağlı bir oyun değil.
Anlamak isterseniz de özet olarak yer yer geçiyor ikinci oyunda New York'ta olan bitenler.
Ekip lazım yalnız, iyi bir klan bulursanız başlayın, yalnız kurt olarak pek oynanacak bir oyun değil.
shooter looter oyunu derken biraz açarmısınız hocam, mesela oyunu açtım oyunda ne yapabiliyorsun ne modları oynuyorsun solo ne yapabilirim takım ile ne yapabilirim

Kendini tekrarlayan bir oyun aldım 30 saat oynayıp sildim ama aksiyon var arkadaşların ile oyna tek sarmaz

shooter looter oyunu derken biraz açarmısınız hocam, mesela oyunu açtım oyunda ne yapabiliyorsun ne modları oynuyorsun solo ne yapabilirim takım ile ne yapabilirim
Shooter yani 3. şahıs nişancı oyunu
Looter da görevleri yaparken düşmandan veya sandıklardan topladığın ekipmanlar ile geliştiğin bir oyun.
Karakterini sürekli güncelliyorsun düşenlerle.
Bir çok çeşit mod var ve epey build yapabilirsin. Solo/Takım duruma göre.

Oyunu açtınız karakterinizi kurdunuz, oyun sizi Beyaz Saray'ın yakınlarında güvenli bir bölgede başlatıyor oyuna.
Online oyuncuları görebilirsiniz orada.
Sen bir (SHD) ajanısın.
Biz, hükümet tarafından kriz zamanlarında özel olarak görevlendirilmiş gizli, eğitimli ve teknolojik olarak donanımlı ajanlarız.
Dışarıda kaos varken, güvenli bölgelerden görev alıyor ve şehri temizlemek için görevlendiriliyoruz.
Görevimiz Washington'u kurtarmak, sivilleri korumak ve salgını önlemek.

İlk görevler genelde bu bölge etrafında serpiştirilmiş oluyor.
Temel loot toplama, yetenek kullanımı vs öğretiyor oyun başlarda.

PvE odaklı gelişiyor olunsa da asıl ödüller PvP haritasında "Dark Zone" adı verilen bölgelerde oluyor.
Burada da tek başına ayakta kalmak esasen çok zor. Ama imkânsız değil.

2 dolar olmuştu yakın zamanlarda. Bende 1 var alınmaz. tps istiyorsan gears 5 öneririm daha zevkli

görmüştümde hocam vazgeçtim onun yerine indirim gelsin assassins creed valhalla alıcam,
valhalla , odysey , origins hepsi aynı çizgiden ilerleyen oyunlar . Dövüş mekanikleri güzel ama bir süre sonra sıkıyor , hep aynı . Düşman tipleri hep aynı . Her zaman bir askeri üs olur ve sen orayı temizlersin görev böylece biter . Bunlardan farklı görev bulmak zor . Yalan yok saydığım ilk 2 oyunda ilk 30 saat çok eğlenceliydi ama sonraları çok sıkıcılaştı . Tavsiyem unity gibi hemen hemen aynı sistemlere sahip ama en azından daha az oynama süresiyle baymayan bir oyunu oynamanız seriden

kanka ubisoftta indirim var vallaha alabilirsin ben gecen gün aldım
oo hocam sağolun adamsın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

valhalla , odysey , origins hepsi aynı çizgiden ilerleyen oyunlar . Dövüş mekanikleri güzel ama bir süre sonra sıkıyor , hep aynı . Düşman tipleri hep aynı . Her zaman bir askeri üs olur ve sen orayı temizlersin görev böylece biter . Bunlardan farklı görev bulmak zor . Yalan yok saydığım ilk 2 oyunda ilk 30 saat çok eğlenceliydi ama sonraları çok sıkıcılaştı . Tavsiyem unity gibi hemen hemen aynı sistemlere sahip ama en azından daha az oynama süresiyle baymayan bir oyunu oynamanız seriden
hocam teşekkürler fikrinize saygı duyuyorum ama valhalla alıcam zaten vikingleri falan seven biriyim

Geri