Neler Yeni

The Flash benzeri dizi veya film önerisi

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,139
İsim
Umut Dağ
The Flash benim için tam bir hayal kırıklığı tam bir rezaletti. Barry Allen, her şey normal ve düzelmişken geçmişe gittiği zaman diziyi bıraktım 4.sezon da bir daha da izlemedim.

FlapJack

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
545
İsim
Mert
Discord
FlapJack#6026
The Flash benzeri derken illaki süper kahraman filmi/dizisi olmak zorunda değil. Paradoks ,geçmiş/gelecek bağlantılı, farklı evrenler falan o tarzda bir film/dizi de olabilir. Sıkıcı sürekli konuşmalarla geçen bir dizi/film olmasın yeter. Öneriler için teşekkürler şimdiden.
Daredevil

seaque

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
210
İsim
Emirhan H
The Flash benim için tam bir hayal kırıklığı tam bir rezaletti. Barry Allen, her şey normal ve düzelmişken geçmişe gittiği zaman diziyi bıraktım 4.sezon da bir daha da izlemedim.
Hocam yapılmış en berbat dizilerden biri zaten.

Mustafa_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
990
İsim
Mustafa
2.sezondan sonra pek eski tadı kalmıyor zaten ama daha iyi benzer bir dizi bulamadım bitirdim umarım 7. sezonda düzeltirler başka o tarzda dizi/film bulamıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam yapılmış en berbat dizilerden biri zaten.
ilk 2 sezonu gayet güzel aslında ama sonrası için aynı şeyi düşünmüyorum bu tarz başka dizi bulabilsem 2.sezondan sonra izlemezdim ama bulamıyorum umarım 7.sezonda düzelir tekrar

Mustafa_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
990
İsim
Mustafa
11.22.63'e bakabilirsin.
fragmanından hiçbirşey anlamadım biraz konusunu anlatırmısın paradoks ve farklı evrenler falan varmı söylesen yeter izleyip sonra eee hani nerde? demek istemiyorum .d

Mustafa_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
990
İsim
Mustafa
11.22.63'e bakabilirsin.
belki fragmandan anlayamamışımdır ama paradoks ve farklı evrenlerle ilgili bir şey göremedim şöyle söyleyeyim varsa eğer bildiğin birden fazla dünya desem anlatabilirim sanırım

Ha anladım demeye çalıştığın şeyi.
Farklı zamanlarda geçen dizler istiyorsun.
Önerebileceğim dizler.
Dark
Fringe
Raised by wolves
Dracula
Altered carbone
Love death robots
dark dışında istediğim tarzda bulamadım bu seferde .d ama bir sorun var oda dark ı biliyor olmam .d Şöyle anlatsam daha yakın öneriler alabilirim sanırım. Birden fazla dünya olan ve dünyalar arası ve gelecek geçmiş arsında gezinti olayı olan bir film/dizi sanırım en iyi anlatabileceğim şekli bu .d

Son düzenleme:

kaplanharun

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
belki fragmandan anlayamamışımdır ama paradoks ve farklı evrenlerle ilgili bir şey göremedim şöyle söyleyeyim varsa eğer bildiğin birden fazla dünya desem anlatabilirim sanırım

dark dışında istediğim tarzda bulamadım bu seferde .d ama bir sorun var oda dark ı biliyor olmam .d Şöyle anlatsam daha yakın öneriler alabilirim sanırım. Birden fazla dünya olan ve dünyalar arası ve gelecek geçmiş arsında gezinti olayı olan bir film/dizi sanırım en iyi anlatabileceğim şekli bu .d
Doctor who

Top Bottom