The Flash benzeri dizi veya film önerisi

The Flash benim için tam bir hayal kırıklığı tam bir rezaletti. Barry Allen, her şey normal ve düzelmişken geçmişe gittiği zaman diziyi bıraktım 4.sezon da bir daha da izlemedim.

The Flash benzeri derken illaki süper kahraman filmi/dizisi olmak zorunda değil. Paradoks ,geçmiş/gelecek bağlantılı, farklı evrenler falan o tarzda bir film/dizi de olabilir. Sıkıcı sürekli konuşmalarla geçen bir dizi/film olmasın yeter. Öneriler için teşekkürler şimdiden.
Daredevil

The Flash benim için tam bir hayal kırıklığı tam bir rezaletti. Barry Allen, her şey normal ve düzelmişken geçmişe gittiği zaman diziyi bıraktım 4.sezon da bir daha da izlemedim.
Hocam yapılmış en berbat dizilerden biri zaten.

2.sezondan sonra pek eski tadı kalmıyor zaten ama daha iyi benzer bir dizi bulamadım bitirdim umarım 7. sezonda düzeltirler başka o tarzda dizi/film bulamıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam yapılmış en berbat dizilerden biri zaten.
ilk 2 sezonu gayet güzel aslında ama sonrası için aynı şeyi düşünmüyorum bu tarz başka dizi bulabilsem 2.sezondan sonra izlemezdim ama bulamıyorum umarım 7.sezonda düzelir tekrar

11.22.63'e bakabilirsin.
fragmanından hiçbirşey anlamadım biraz konusunu anlatırmısın paradoks ve farklı evrenler falan varmı söylesen yeter izleyip sonra eee hani nerde? demek istemiyorum .d

11.22.63'e bakabilirsin.
belki fragmandan anlayamamışımdır ama paradoks ve farklı evrenlerle ilgili bir şey göremedim şöyle söyleyeyim varsa eğer bildiğin birden fazla dünya desem anlatabilirim sanırım

Ha anladım demeye çalıştığın şeyi.
Farklı zamanlarda geçen dizler istiyorsun.
Önerebileceğim dizler.
Dark
Fringe
Raised by wolves
Dracula
Altered carbone
Love death robots
dark dışında istediğim tarzda bulamadım bu seferde .d ama bir sorun var oda dark ı biliyor olmam .d Şöyle anlatsam daha yakın öneriler alabilirim sanırım. Birden fazla dünya olan ve dünyalar arası ve gelecek geçmiş arsında gezinti olayı olan bir film/dizi sanırım en iyi anlatabileceğim şekli bu .d

Son düzenleme:
belki fragmandan anlayamamışımdır ama paradoks ve farklı evrenlerle ilgili bir şey göremedim şöyle söyleyeyim varsa eğer bildiğin birden fazla dünya desem anlatabilirim sanırım

dark dışında istediğim tarzda bulamadım bu seferde .d ama bir sorun var oda dark ı biliyor olmam .d Şöyle anlatsam daha yakın öneriler alabilirim sanırım. Birden fazla dünya olan ve dünyalar arası ve gelecek geçmiş arsında gezinti olayı olan bir film/dizi sanırım en iyi anlatabileceğim şekli bu .d
Doctor who

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,170,362
Üyeler
185,875
Son üye
ismailcakmak61
Geri