Neler Yeni

the forest arkadaş servera giremiyor

AlpBeyk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
447
İsim
alperen taha demir
ben server kurdum 1 haftadır falan oynuyoruz 3 kişi, sonra yine aynı girecektik ben kurdum arkadaşları davet ettim 2 side girdi sonra oyunu başlat dedim 2 arkadaşımızla biz girdik ama diğer bir kişi the forest ın yükleme ekranında kalıyor başka servera girmeyi denediğinde giriyor ama benim kurduğum servera ne özelden davet attığımda girebiliyor ne public odadan girebiliyor benim servera. çözümü bilen var mı

Kazmacı basi

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Kara liste var mı? Var ise bi' bakın yanlışlıkla kara listeye almış olabilirsiniz.

AlpBeyk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
447
İsim
alperen taha demir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kara liste var mı? Var ise bi' bakın yanlışlıkla kara listeye almış olabilirsiniz.
yok baktım almamışım zaten girince oda oyuncular listesinde gözüküyor ama oyuna giremiyor yükleme ekranında kalıyor

Ezekiel.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Hasan Bayrak
ben crackli foresti 4 kişi oynayıp bitirdim nası ya?

Gamzeq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Gamze qa
ben server kurdum 1 haftadır falan oynuyoruz 3 kişi, sonra yine aynı girecektik ben kurdum arkadaşları davet ettim 2 side girdi sonra oyunu başlat dedim 2 arkadaşımızla biz girdik ama diğer bir kişi the forest ın yükleme ekranında kalıyor başka servera girmeyi denediğinde giriyor ama benim kurduğum servera ne özelden davet attığımda girebiliyor ne public odadan girebiliyor benim servera. çözümü bilen var mı
Merhaba çözüm bulabildiniz mi ?

AlpBeyk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
447
İsim
alperen taha demir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhaba çözüm bulabildiniz mi ?
Evet ama pek mantıklı bir çözüm değil arkadaş save dosyasını sıfırladı yani benim odama girerken devam et yerine yeni ye tıkladı ama envanteründeki her şey gitti oynamaya devam ettik ama bu birkes daha tekrarlanınca bıraktık oyunu

Gamzeq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Gamze qa
Evet ama pek mantıklı bir çözüm değil arkadaş save dosyasını sıfırladı yani benim odama girerken devam et yerine yeni ye tıkladı ama envanteründeki her şey gitti oynamaya devam ettik ama bu birkes daha tekrarlanınca bıraktık oyunu
Anladım teşekkürler.

Top Bottom