Neler Yeni

The Forest yüksek ayarlar da 80 derece

MrCodeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,256
İsim
Sinan Aba

mnakruf

80+
5 dakika sonrası çıkan sonuç. (Forum dosyayı kabul etmediği için başka bir şekilde gönderiyorum.)
@MrCodeX

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Emirhan Öksüz
70 normal zaten %kac fanlarda 70 o da önemli
valla hocam ne desem yalan olur çünkü fan hızına hiç bakmadım ama ses gelmediğini söyleyebilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:

5 dakika sonrası çıkan sonuç. (Forum dosyayı kabul etmediği için başka bir şekilde gönderiyorum.)
@MrCodeX
bence kafana takıcak bir şey yok gayet normal oyundan kaynaklı olabilir grafikler vs

MrCodeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,256
İsim
Sinan Aba
@MrCodeX
Değerler iyi. Oyun da bi problem var demek ki

valla hocam ne desem yalan olur çünkü fan hızına hiç bakmadım ama ses gelmediğini söyleyebilirim

bence kafana takıcak bir şey yok gayet normal oyundan kaynaklı olabilir grafikler vs
Dostum sende bi furmak testi atar mısın iki model arasinda ki farkı merak ettim

mnakruf

80+
Değerler iyi. Oyun da bi problem var demek ki
Teşekkürler dostlar. Bu arada hocam @MrCodeX son bir sorum var.
1701551506570.png

Bu ayarlar nasıl kalmalı?

MrCodeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,256
İsim
Sinan Aba
Teşekkürler dostlar. Bu arada hocam @MrCodeX son bir sorum var.
Alıntıyı görüntüle
Bu ayarlar nasıl kalmalı?
Başlangıç iyi 60 derece de %30fan
70 derece de 40 fan yapabilirsin
75 derece de 55 fan yaparsın
80 derece 65 olabilir de senin yaptığında fena değil

Ben söylüyorum ama sen orayı bı şekilde halledersin. Sıcakları kontrol et. Sıcaklık sana fazla mı geldi fan hızını biraz daha yükselt yada yüksek fanlar da serin mi çalışıyor fan yüzdesini düşür.

arifdgc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
300
İsim
Arif Dağcı
Abi, bu nasıl olabilir ya? RTX4060 için normal olduğunu düşünemiyorum. Egzoz fanı yanıyor, bilgisayar motor çalıştırıyor mübarek. Ne yapmam gerek arkadaşlar?
hocam bende biraz önce oyundan çıktım acer nitro 5 laptop 65 derece ekran kartı 76 derece işlemci oynattı ama ekran kartı genelde yüzde 60 70 kullandı ve 70 80 fps aldım en yüksek ayarlarda ramim 8 gb o yüzden olabilir mi yoksa normal midir değerler?

ZaneYugi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
610
İsim
Uğur Ak
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı, Sıcak fırsatlar, Oyunlar, Monitör
Abi, bu nasıl olabilir ya? RTX4060 için normal olduğunu düşünemiyorum. Egzoz fanı yanıyor, bilgisayar motor çalıştırıyor mübarek. Ne yapmam gerek arkadaşlar?
Ekran kartı modelin Windforce mu? Öyle ise alabileceğin en dandik 4060, aşırı sesli ve soğutması felaket buradaki verilere göre. Gördüğüm en kötü kart olabilir. Testlerde de 78 derece çıkmış, 46 db herhalde motor kalkıyor gibi ses yapar. Ben 32 db de bile çıldırıyorum. Gayet normal yani. Kartta sorun yok. Kart serisi dandik.

1701555154268.png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,228
Üyeler
163,971
Son üye
CloUEss
Top Bottom