rxsy
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 173
şimdi ailevi değerlerine sövmemi ister misin?Joel ölüyo arkadaşlar , üzgünüm bende yedim bu sitede az önce aynı spoilerı.
şimdi ailevi değerlerine sövmemi ister misin?Joel ölüyo arkadaşlar , üzgünüm bende yedim bu sitede az önce aynı spoilerı.
Bildirdim rapor geldi şimdi banlamışlar. Ama geçmiş olsun ben yedim spoiler ı. Cidden çok fena sinirim bozuldu elimin altında olsa Allah yarattı demem tokat manyağı yaparım.Yapacağın ise skucam baslik le spolier ne alaka bildirin şunu ya
direk konuyu silmeniz daha iyi olucak sankiHadi başta görenler neyse ama spoiler içine almama rağmen zorla tıklayıp görenler neden laf ediyor?
Aga bence başlığa spoiler falan diye ekle millet muhtemelen senin uyarını okumadan çat diye basıyor.Hadi başta görenler neyse ama spoiler içine almama rağmen zorla tıklayıp görenler neden laf ediyor?
La sorma mafetti bizi ya bunlari varya yazamıyorum şuraya neler yazcam daBildirdim rapor geldi şimdi banlamışlar. Ama geçmiş olsun ben yedim spoiler ı. Cidden çok fena sinirim bozuldu elimin altında olsa Allah yarattı demem tokat manyağı yaparım.
Edit: sinirden yanlış yazmışım hep.