Hocam 1. Oyun ilk çıktığında sorunluydu görüntülerde kırılmalar oluyordu bundada ayni sorun oldu herhalde1. Oyunda da böyle olmuştu nasıl düzelttim hatırlamıyorum. Oyunda hem grafiker kötü hem görüntü karıncalanıyor.
Hocam ben ilk oyunda ben birsey yapamamistim kendiliğinden zamanla geçmişti bu sorun sizde isterseniz 1-2 hafta sonra oynamaya başlayın sorun cok rahatsız ediyor ise çözeceklerdirNasıl çözeceğim?
kabloları kontrol et klasik sony sorunları bilgisayara komsu cocugu portluyor herhalde younları zamanla cozulur veya siz kendiniz driver guncelleyin veya grafik ayarlarını kurcalayınNasıl çözeceğim?
benimkide iniyor acaba kac fps alıcagım daha dogru durust testlerde cıkmadı bakamıyorumAlıntıyı görüntüle6800xt 5600x akıyor maşallah
Optimizasyonu çok çok iyikabloları kontrol et klasik sony sorunları bilgisayara komsu cocugu portluyor herhalde younları zamanla cozulur veya siz kendiniz driver guncelleyin veya grafik ayarlarını kurcalayın
Mesaj otomatik birleştirildi:
benimkide iniyor acaba kac fps alıcagım daha dogru durust testlerde cıkmadı bakamıyorum
crackmi sizinkiOptimizasyonu çok çok iyi
Hocam sol üstteki fps gostergesini nereden aciyorsunuzAlıntıyı görüntüle6800xt 5600x akıyor maşallah