Schiffsjunge
80+
- Reaksiyon skoru
- 46
Merhaba arkadaşlar last of us oynamak istiyorum fakat oyun çok pahalı sorunsuz oynayabileceğim bi yöntem var mı?
paylaşımlı hesap alabilirisn . öyle yapmıştımMerhaba arkadaşlar last of us oynamak istiyorum fakat oyun çok pahalı sorunsuz oynayabileceğim bi yöntem var mı?
Ben crack kurup oynadım bitirdikten sonra da virüs şüphesiyle formatladım bir şey olmadı ama kesinlikle tavsiye etmiyorum.Merhaba arkadaşlar last of us oynamak istiyorum fakat oyun çok pahalı sorunsuz oynayabileceğim bi yöntem var mı?
Hocam ne alaka? belki şuan zor durumdayım finansal olarak? belki de bir oyuna 60 dolar gibi saçma bi para vermek istemiyorum bunun sistemimle olan alakasını anlayamadım.Hocam aldığınız sisteme bakın bir de açtığınız konuya bakın
ne alaka hocam 2000tl az para değil bir oyun içinHocam aldığınız sisteme bakın bir de açtığınız konuya bakın
anlamadım nesi var?Hocam aldığınız sisteme bakın bir de açtığınız konuya bakın
Okuduğunu anlayamamışsın ben link istemedim yöntem sordumKorsan oyun linki istemek forumda yasak ondan dedim
sonuçta link istemiyor. oyunu almak dışında nasıl oynarım diyor.Korsan oyun linki istemek forumda yasak ondan dedim
özür dilerim hocam o zaman ben sıkıntı olmasın diye demiştimOkuduğunu anlayamamışsın ben link istemedim yöntem sordum
Bu sisteme sahip olanların çoğu oyunu satın alır bütçesi dolayısıyla dostum.anlamadım nesi var?