Neler Yeni

The Last of us crack

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,409
İsim
Hacı
Özelden yazın.

Genc0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Faruk Efe Genç

Saglamlisans'tan Win11 Pro almıştım güvenilir biyer Oyunlar diye biryer eklenmiş oyunların kendisi normalden daha ucuza (200-250) Gibi fiyatlara satılıyor bir seçenek daha koymuşlar sağlampass diye sanırım sitedeki gözüken oyunları 1 aylık 50 tl ye gamepass mantığı gibi oynayabiliyorsunuz önceden Windows key aldım güvenilir ama oyunlar hakkında bi bilgim yok denemek lazım.

DogancanYr

80+ Silver

Saglamlisans'tan Win11 Pro almıştım güvenilir biyer Oyunlar diye biryer eklenmiş oyunların kendisi normalden daha ucuza (200-250) Gibi fiyatlara satılıyor bir seçenek daha koymuşlar sağlampass diye sanırım sitedeki gözüken oyunları 1 aylık 50 tl ye gamepass mantığı gibi oynayabiliyorsunuz önceden Windows key aldım güvenilir ama oyunlar hakkında bi bilgim yok denemek lazım.
Microsoft activation scrips. 😂🤣😂

TayyarCR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
yolcu arslan
2-3 gün önce İtemsatıştan oyun aldım Steam hesap olarak.
Resident Evil 8 ve Last of us 1 i aldım ikiside sorunsuz çalışıyor. Last of usun içinde Forza horizon da çıktı.
Bazısı free hesap satmaya çalışıyor çakal onlara dikkat.

25-50 tl arası şuan aldığım oyunların çoğunda fazla fazla oyun çıktı. Mesela bitanesi NFS almıştım 25tlye.

"Need for Speed Unbound / Call of Duty / Dying Light / Little Nighmares 2 / Mortal Kombat X / Wolfenstein The New Order" dahasıda var

Güvenilir satıcılar var onları bulun 25-50 farketmez verin rahat edin. 100-150bin veriyoruz cihazlara riske değmez. Tavsiye ederim.

tragedy

80+
Son düzenleme:

Vachiron

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Arda
Merhaba arkadaşlar last of us oynamak istiyorum fakat oyun çok pahalı sorunsuz oynayabileceğim bi yöntem var mı?
link atmak ban sebebimi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yani simdi link verip banlanmak istemiyorum ama arama cubuguna fitgirl yazarsan problemine yardimci olabilecek bir hanimefendi ile karsilasabilirsin

Alıntıyı görüntüle
kullandınmı sorun varmı o sitede ona gore bisiler indircem

SavageWarrior

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Ali Dogan
"Oyun adı boşluk full indir" yazıp aratın en basiti bu.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
arda birsin
link atmak ban sebebimi
Mesaj otomatik birleştirildi:

kullandınmı sorun varmı o sitede ona gore bisiler indircem
en guvenli sitelerden birisi. ordan virus kapma olasiligin yuzde sifir. tabi ama birsuru fake sitesi var. gercek olani bu: https ://fitgirl -repacks .site/
bosluklari kaldir arama cubuguna yapistir.

Cerade

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Serdar Akyaka
DODI Repacks veya Fitgirl'den indir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular