Neler Yeni

The last of us part 1 hakkında sorular

samaras00

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,863
İsim
veli gok
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ
tlou güzel oyun . dublaj da var. 2 si çıksada oynasak .
uncharted da güzel oyun tavsiye ederim.
uncharted benzeri tomb raider 20. yıl var. dağıtılmıştı .

GPiro

80+ Platinum
tlou güzel oyun . dublaj da var. 2 si çıksada oynasak .
uncharted da güzel oyun tavsiye ederim.
uncharted benzeri tomb raider 20. yıl var. dağıtılmıştı .
tomb raider ın mekanikleri kötü gelmişti uncharteddan geçince

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
Fettah Özalp
İlgilendiği Kategoriler
Video oyunları ve Monitörler
Rdr 2yi sıkıla sıkıla bitirmiş ve tlouyu da 2 kere bitirip aksiyonları tekrar tekrar oynamış biri olarak söylüyorum kesinlikle seversiniz.
Şuan ilk oynayış hadi bismillah çok heyecanlandım nedense bayadır istiyordum bunu

Elein

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Emre
Arkadaşlar yakın zamanda artık hikayeli oyunlarada bir şans verme kararı aldım, The walking dead başta olmak üzere rdr2 de oynadım Twd gerçekten derin bir iz bıraktı fakat rdr2 için aynısını pek diyemem. tlou1 hikaye olarak nasıl? part1 de türkçe dublaj var mı sarıyor mu? rdr2 çok fazla at sürmekten ve sıkıcı geçmesinden şikayetçiydim. şimdi yükleniyor info almadan bitirmeyi deneyeceğiz bakalım.
Valla hocam bunu diyince rdrciler bazen boş yapsa da bana göre tlou 1 daha eğlenceli ve daha çok beğendim. Hikayesi kuru kuruya eklenmiş bir hikaye değil üstüne böyle güzel bir oynanış eklenince fena oluyor ve çok sarıyor rdr de yaşadığınızı ben de yaşadım(Hikayenin twd kadar etki bırakacağını sanmam ama)

quartle

80+ Gold
bir twd kadar iz bırakmasa da tlou da iyidir

Frkndmt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
801
İsim
Furkan Demirtaş
Arkadaşlar yakın zamanda artık hikayeli oyunlarada bir şans verme kararı aldım, The walking dead başta olmak üzere rdr2 de oynadım Twd gerçekten derin bir iz bıraktı fakat rdr2 için aynısını pek diyemem. tlou1 hikaye olarak nasıl? part1 de türkçe dublaj var mı sarıyor mu? rdr2 çok fazla at sürmekten ve sıkıcı geçmesinden şikayetçiydim. şimdi yükleniyor info almadan bitirmeyi deneyeceğiz bakalım.
Hayatında oynayacağın en iyi hikayeli oyun olacak.

ekrem imaro

80+ Bronze
tlou part 1 gerçekten güzel. grafikleri oynanışı,hikayesi muhteşem. ben diziyi izledikten sonra oynadım,biraz spoiler yedim fakat hikayeden yine de keyif almıştım. türkçe dublaj olması oyun deneyimini baya artırıyor.

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
Fettah Özalp
İlgilendiği Kategoriler
Valla hocam bunu diyince rdrciler bazen boş yapsa da bana göre tlou 1 daha eğlenceli ve daha çok beğendim. Hikayesi kuru kuruya eklenmiş bir hikaye değil üstüne böyle güzel bir oynanış eklenince fena oluyor ve çok sarıyor rdr de yaşadığınızı ben de yaşadım(Hikayenin twd kadar etki bırakacağını sanmam ama)
bir twd kadar iz bırakmasa da tlou da iyidir
Hiçbir oyun twd olamayacak benim için...
Mesaj otomatik birleştirildi:

tlou part 1 gerçekten güzel. grafikleri oynanışı,hikayesi muhteşem. ben diziyi izledikten sonra oynadım,biraz spoiler yedim fakat hikayeden yine de keyif almıştım. türkçe dublaj olması oyun deneyimini baya artırıyor.
evet 2 saattir oynuyorum çok eğlenceli geçiyor

Hayatında oynayacağın en iyi hikayeli oyun olacak.
benim için zirve twd, 2. sıraya belki girebilir :D

The Semih

80+ Gold
Şimdiye kadar oynamaman hata.
Harbi cümleye bide şans vermeye karar verdim diyor, asıl onlar sana şans verdi.

Hiçbir oyun twd olamayacak benim için...
TWD bugün çıkış yapsaydı aynı yasukeye yaptıkları gibi ırkçılıktan linç yerdi o karakter. Bende çok severim TWD ilk 2 sezon çok iyi sonradan sarmıyor.

benim için zirve twd, 2. sıraya belki girebilir :D
Detroit become human başla eğer TWD sevdiysen onuda seversin

quartle

80+ Gold
Harbi cümleye bide şans vermeye karar verdim diyor, asıl onlar sana şans verdi.

TWD bugün çıkış yapsaydı aynı yasukeye yaptıkları gibi ırkçılıktan linç yerdi o karakter. Bende çok severim TWD ilk 2 sezon çok iyi sonradan sarmıyor.
linç yemelik bi durum yok

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
Fettah Özalp
İlgilendiği Kategoriler
linç yemelik bir şey yokki oyunda, gayette herkesi sarıyor oyun. 2. sezondan sonra sarmıyor lafının kesinlikle 3. sezonu sevmediğiniz için oda farklı bir karakter bakış açısından oynamanız. fakat bence bu oyunun hikayesini ordaki mekanları olay döngüsünü daha iyi anlamanızı sağlıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,072,719
Üyeler
170,408
Son üye
arethere
Top Bottom