tomb raider ın mekanikleri kötü gelmişti uncharteddan geçincetlou güzel oyun . dublaj da var. 2 si çıksada oynasak .
uncharted da güzel oyun tavsiye ederim.
uncharted benzeri tomb raider 20. yıl var. dağıtılmıştı .
Aynen biraz kötü. Yinede idare eder .tomb raider ın mekanikleri kötü gelmişti uncharteddan geçince
Rdr 2yi sıkıla sıkıla bitirmiş ve tlouyu da 2 kere bitirip aksiyonları tekrar tekrar oynamış biri olarak söylüyorum kesinlikle seversiniz.rdr2 çok fazla at sürmekten ve sıkıcı geçmesinden şikayetçiydim.
Şuan ilk oynayış hadi bismillah çok heyecanlandım nedense bayadır istiyordum bunuRdr 2yi sıkıla sıkıla bitirmiş ve tlouyu da 2 kere bitirip aksiyonları tekrar tekrar oynamış biri olarak söylüyorum kesinlikle seversiniz.
Valla hocam bunu diyince rdrciler bazen boş yapsa da bana göre tlou 1 daha eğlenceli ve daha çok beğendim. Hikayesi kuru kuruya eklenmiş bir hikaye değil üstüne böyle güzel bir oynanış eklenince fena oluyor ve çok sarıyor rdr de yaşadığınızı ben de yaşadım(Hikayenin twd kadar etki bırakacağını sanmam ama)Arkadaşlar yakın zamanda artık hikayeli oyunlarada bir şans verme kararı aldım, The walking dead başta olmak üzere rdr2 de oynadım Twd gerçekten derin bir iz bıraktı fakat rdr2 için aynısını pek diyemem. tlou1 hikaye olarak nasıl? part1 de türkçe dublaj var mı sarıyor mu? rdr2 çok fazla at sürmekten ve sıkıcı geçmesinden şikayetçiydim. şimdi yükleniyor info almadan bitirmeyi deneyeceğiz bakalım.
Hayatında oynayacağın en iyi hikayeli oyun olacak.Arkadaşlar yakın zamanda artık hikayeli oyunlarada bir şans verme kararı aldım, The walking dead başta olmak üzere rdr2 de oynadım Twd gerçekten derin bir iz bıraktı fakat rdr2 için aynısını pek diyemem. tlou1 hikaye olarak nasıl? part1 de türkçe dublaj var mı sarıyor mu? rdr2 çok fazla at sürmekten ve sıkıcı geçmesinden şikayetçiydim. şimdi yükleniyor info almadan bitirmeyi deneyeceğiz bakalım.
Valla hocam bunu diyince rdrciler bazen boş yapsa da bana göre tlou 1 daha eğlenceli ve daha çok beğendim. Hikayesi kuru kuruya eklenmiş bir hikaye değil üstüne böyle güzel bir oynanış eklenince fena oluyor ve çok sarıyor rdr de yaşadığınızı ben de yaşadım(Hikayenin twd kadar etki bırakacağını sanmam ama)
Hiçbir oyun twd olamayacak benim için...bir twd kadar iz bırakmasa da tlou da iyidir
evet 2 saattir oynuyorum çok eğlenceli geçiyortlou part 1 gerçekten güzel. grafikleri oynanışı,hikayesi muhteşem. ben diziyi izledikten sonra oynadım,biraz spoiler yedim fakat hikayeden yine de keyif almıştım. türkçe dublaj olması oyun deneyimini baya artırıyor.
benim için zirve twd, 2. sıraya belki girebilirHayatında oynayacağın en iyi hikayeli oyun olacak.
Harbi cümleye bide şans vermeye karar verdim diyor, asıl onlar sana şans verdi.Şimdiye kadar oynamaman hata.
TWD bugün çıkış yapsaydı aynı yasukeye yaptıkları gibi ırkçılıktan linç yerdi o karakter. Bende çok severim TWD ilk 2 sezon çok iyi sonradan sarmıyor.Hiçbir oyun twd olamayacak benim için...
Detroit become human başla eğer TWD sevdiysen onuda seversinbenim için zirve twd, 2. sıraya belki girebilir![]()
linç yemelik bi durum yokHarbi cümleye bide şans vermeye karar verdim diyor, asıl onlar sana şans verdi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
TWD bugün çıkış yapsaydı aynı yasukeye yaptıkları gibi ırkçılıktan linç yerdi o karakter. Bende çok severim TWD ilk 2 sezon çok iyi sonradan sarmıyor.
linç yemelik bir şey yokki oyunda, gayette herkesi sarıyor oyun. 2. sezondan sonra sarmıyor lafının kesinlikle 3. sezonu sevmediğiniz için oda farklı bir karakter bakış açısından oynamanız. fakat bence bu oyunun hikayesini ordaki mekanları olay döngüsünü daha iyi anlamanızı sağlıyor.TWD bugün çıkış yapsaydı aynı yasukeye yaptıkları gibi ırkçılıktan linç yerdi o karakter. Bende çok severim TWD ilk 2 sezon çok iyi sonradan sarmıyor.