Neler Yeni

The last of us part 1 Left behind malum sahne hakkında (spoiler)

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
947
İsim
Fettah Özalp
İlgilendiği Kategoriler
Video oyunları ve Monitörler
Arkadaşlar bunu benim seçmem gerekmezmiydi? tamam sen destek veriyorsunda güzelim oyunda bu neden zorunlu sahne abi Allah aşkına. Yani normal bir yönelimi olsaydı ne güzel olurdu dışarda zombi var kıyamet var verdiğin desteği neden böyle bir sahne ile belli ediyorsun ya. ayar oldum ya durduk yere şu oyuna.

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,403
İsim
Ahmet Sevinç
tlou rpg oyunu değil senin seçimin olmaması doğal . bu tarz ilişki her an olabilir yadırgamamak lazım
batı oyun stüdyoları piyasayı domine ettiği sürece bu tarz içeriklere maruz kalacağız

Talha_x23

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Her yönüyle mükemmel olan oyunun tek berbat yönü

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
947
İsim
Fettah Özalp
İlgilendiği Kategoriler
Video oyunları ve Monitörler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
tlou rpg oyunu değil senin seçimin olmaması doğal . bu tarz ilişki her an olabilir yadırgamamak lazım
batı oyun stüdyoları piyasayı domine ettiği sürece bu tarz içeriklere maruz kalacağız
Sonuçta bu bir seçim yani ve gerçek hayatta nasıl diyeyim önemi büyük bir seçim, ben bu ana karakteri oynayan kişiysem eğer bunu benim seçmem lazım ister rpg olsun ister fps olsun. Yani düşüncem bu şekilde. Tabikide yani ana karakteri oynuyoruz ama bir senaryoyu oynuyoruz herşeyi bizim seçmemiz saçma olur, ama ne bileyim bu anlamı değişik bir seçim bence oyuncuya sorulmalıydı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Her yönüyle mükemmel olan oyunun tek berbat yönü
Yarın part II pcye çıkıyordu alıp oynayacaktım canım sıkıldı da gene de alacağım güzel oyun hakkını yememek lazım.

Keyfen

80+ Bronze
iyice b.kunu çıkarttılar, geçen sex education dizisini severek izleyen ben tüm bölümleri keyifle izlerken son bölümde artık gay lezbiyen bunlarda yetmemiş değişik değişik insanlar vardı, bir insanın düşünce olarak farklı kişilere yönelimi garip gelirken artık görünüşünden cinsiyetini bile seçememeye başladım

Top Bottom