SSD kurulu bugün format atmayi düşünüyorumKorsan olduğundan olabilir bilemiyorum SSD ye mi kurulu oyun HDD ye mi sistem gereksinimlerinde HDD ye kurmayın diyor.
SSD kurulu bugün format atmayi düşünüyorumKorsan olduğundan olabilir bilemiyorum SSD ye mi kurulu oyun HDD ye mi sistem gereksinimlerinde HDD ye kurmayın diyor.
Yazıyorum ya şu an iyi diye oyun şu an sorunsuz çalışıyor sisteminde.Satın almadım bu forumda paylaşımları gördüm, steam yorumları ortada. Öyle herşeye balıklama atlanmaz, önce yorumlara, deneyimlere bakılır. Şuan iyi değil özetle
Yav arkadaş bırak oyun biraz daha güncelleme alsın oynarız sakin ol tamam senin yorumun da kıymetli Ne var biraz daha optimize olmasını beklemeyelim mi? Pcyr portlayan firmanın sicili kötü beklemek istiyorumYazıyorum ya şu an iyi diye oyun şu an sorunsuz çalışıyor.
Tabi ki bekleyebilirsiniz orası size kalmış ben oyunun şu an sorunsuz çalıştığını söyledim sadece.Yav arkadaş bırak oyun biraz daha güncelleme alsın oynarız sakin ol tamam senin yorumun da kıymetli Ne var biraz daha optimize olmasını beklemeyelim mi? Pcyr portlayan firmanın sicili kötü beklemek istiyorum
Güzel bir karşılaştırma olmuşOyun PS5 in Native 4K modun da değil Dinamic 4K modun da test edilmiş test edilen PC özellikleri ve grafik ayarları zaten yazıyor.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Yükleme süreleri PS5 e göre çok kötü PC de
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Karşılaştırma Videosunu tam izlemek isteyenler için link
PC de Medium ve High kaplamalar o kadar kötü ki oyunun Orijinal PS3 versiyonu bile kaplama olarak daha iyi.