The Last Of Us Part 1 (PC) Zam Gelir Mi?

ECEL121

80+
Reaksiyon skoru
57
Gelirim olmadığı için Bionluk'tan falan iş yapıyorum, Excel'de şablonlar oluşturuyorum bir sürü iş yapmaya çalışıyorum böyle çalışarak mart sonunda The Last Of Us Part 1 alabiliyorum ama bir endişem var bu oyun şuan 600 TL zam gelme ihtimali var mıdır? (The Last Of Us'u çok seviyorum ve almak istiyorum)

hiç kimse bilemez.

Gelirim olmadığı için Bionluk'tan falan iş yapıyorum, Excel'de şablonlar oluşturuyorum bir sürü iş yapmaya çalışıyorum böyle çalışarak mart sonunda The Last Of Us Part 1 alabiliyorum ama bir endişem var bu oyun şuan 600 TL zam gelme ihtimali var mıdır? (The Last Of Us'u çok seviyorum ve almak istiyorum)
Çoğu Steam oyununa zam geliyor fakat bu TLOU'a gelmeyeceği anlamına gelmiyor. Büyük ihtimalle zam gelecektir.

• Beğen
Reaksiyonlar: Prmy
Dostum basit işlerle 2 ayda 600 tl kazanacağına bir işe girip para kazansana.
Öğrenciysen bile hafta sonları burger gibi mekanlarda part time çalışarak çok daha fazla kazanırsın.

Dostum basit işlerle 2 ayda 600 TL kazanacağına bir işe girip para kazansana.
Öğrenciysen bile hafta sonları burger gibi mekanlarda part time çalışarak çok daha fazla kazanırsın.
Yaşadığım yerde öyle mekanlar yok bilgisayar başında çalışıyorum ve çok az gelir geliyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çoğu Steam oyununa zam geliyor fakat bu TLOU'a gelmeyeceği anlamına gelmiyor. Büyük ihtimalle zam gelecektir.
Şubat sonuna kadar zam gelir mi peki?

Yaşadığım yerde öyle mekanlar yok bilgisayar başında çalışıyorum ve çok az gelir geliyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şubat sonuna kadar zam gelir mi peki?

Zam için kesin bir şey denilemez ama bence gelmeyecektir.
İşin olsun gibi uygulamalardan part time iş arama seçeneği var, bakabilirsiniz.

İtem satış gibi yerlerden alabilirsin 20-30 TL'ye sadece indirip offline olarak oynuyorsun

Zamı bırak indirim gelir, sonuçta hikayeli bir oyun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,312
Üyeler
185,704
Son üye
daywollker
Geri