ChristianSerratos
80+ Silver
oyunu rune mı kırdı
kimse kırmadı oyunda kopya koruma yokoyunu rune mı kırdı
2060 Ryzen 5600 hocam ciddimisinbenimki oynatırmı onuda bilmiyorum
Oyun türkçe dublaj olarak çıktı o yüzden satın almaya çalışın, zaten oyunları türkçe yapmak için uğraşıyoruz.merhaba biliyorsunuz the last of us part 2 cıktı herkes crack soruyordu ve daha cıkalı 1 gun olmadan crack cıkmıs ne düsünüyorsunuz siz para veripmi oynayacaksınız yoksa crackli şekildemi
part 1 i 70 fps bolge bolge 50 oynattıda bir emin olayım dedim2060 Ryzen 5600 hocam ciddimisin
ben sadece bilgi için açtım ama evet satın alınsa daha iyi olur tabii kiOyun türkçe dublaj olarak çıktı o yüzden satın almaya çalışın, zaten oyunları türkçe yapmak için uğraşıyoruz.
Senaryo aynı. Diziyi izlediysen yeterBen part 1'i indirdim ama oyuna girince cızırtı sorunu olduğundan oynamamıştım ama dizisini izledim. Oyunlar arası bağlantı var mı? ilk oyunu oynamadan 2 yi oynasam sıkıntı olur mu?
ekran kartını kaça satarsınpart 1 i 70 fps bolge bolge 50 oynattıda bir emin olayım dedim
Mesaj otomatik birleştirildi:
ben sadece bilgi için açtım ama evet satın alınsa daha iyi olur tabii ki
kaç lira ki benim internet mükemmel olduğu için girmiyorOyun türkçe dublaj olarak çıktı o yüzden satın almaya çalışın, zaten oyunları türkçe yapmak için uğraşıyoruz.
ekran kartını kaça satarsın
bende bu yaz aldım kral vallahi suan satsam ustune bir şey ekleyeme ortada kalırım kartız ama satsaydım piyasadki gibi 4000 5000 arasıekran kartını kaça satarsın
Mesaj otomatik birleştirildi:
kaç lira ki benim internet mükemmel olduğu için girmiyor
yogunluk cok tum ulke saldırıyo o yuzdendirkullanılamıyor diyo şuan