Drsağbırakmayan
80+ Silver
Oyun 2020 de çıkmış şimdi makyajlı kasa yapmışlar yine iyi para kazanırlar
sony de para bitti oyunları pc ye hiç çıkarmayacaklardı özel oyunları ama pc de acayip para kazındılar model degiştirdiler ps5 almak için hiçbir sebep yokOyun 2020 de çıkmış şimdi makyajlı kasa yapmışlar yine iyi para kazanırlar
Diziyle oyunun alakası yok diye biliyorum ve ilk oyunla ikinci oyun bağlantılıBen part 1'i indirdim ama oyuna girince cızırtı sorunu olduğundan oynamamıştım ama dizisini izledim. Oyunlar arası bağlantı var mı? ilk oyunu oynamadan 2 yi oynasam sıkıntı olur mu?
ps alanlar artık zevk için alıyo gibi kutu fln yoksa daha anlamı kalmadı pssony de para bitti oyunları pc ye hiç çıkarmayacaklardı özel oyunları ama pc de acayip para kazındılar model degiştirdiler ps5 almak için hiçbir sebep yok
zevki yokki aboneligi 4500 tl senelik oyunlar 3000ps alanlar artık zevk için alıyo gibi kutu fln yoksa daha anlamı kalmadı ps
Pazarlama taktiği bunlar.sony de para bitti oyunları pc ye hiç çıkarmayacaklardı özel oyunları ama pc de acayip para kazındılar model degiştirdiler ps5 almak için hiçbir sebep yok
pc ye ilk defamı çıkıyorOyun 2020 de çıkmış şimdi makyajlı kasa yapmışlar yine iyi para kazanırlar
Zaten bir önceki yazımda ondan bahsetmiştimpc ye ilk defamı çıkıyor
bloodboorne u da emulatör ile bitirdim ps in hiçbir anlamı kalmadısony de para bitti oyunları pc ye hiç çıkarmayacaklardı özel oyunları ama pc de acayip para kazındılar model degiştirdiler ps5 almak için hiçbir sebep yok
ilk işlemcim Athlon 2600dü. vay beoynarım aga
Alıntıyı görüntüle