The last of us part 2 ilişkiler hakkında soru

The Batman

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,885
oynamaya yeni başladım eşcinsel içerikler varmış witcher gibi bu kızı hiç bu tür şeylere sokmadan atlayabiliyormuyuz yoksa zorunlu mu

oynamaya yeni başladım eşcinsel içerikler varmış witcher gibi bu kızı hiç bu tür şeylere sokmadan atlayabiliyormuyuz yoksa zorunlu mu
Oyun içine eklenmiş sinematikler olduğu için mecbur göreceksin.

Bazilari zorunlu bazilarini atlayabilirsin. Çok fazla yok 3-5 sahne var.

Bütün yapimlarda bu tip şeyler görmekten yoruldum. Acaba farkında değiller mi insanlar artık kabul etmek yerine nefret etmeye başlıyor bu tip durumlarda

Bütün yapimlarda bu tip şeyler görmekten yoruldum. Acaba farkında değiller mi insanlar artık kabul etmek yerine nefret etmeye başlıyor bu tip durumlarda
The wicher oynarken oyun seçenek sunuyordu hiç bu tür şeylere girmeden dialog ile çıkıyorduk bu oyundada beklerdim

The wicher oynarken oyun seçenek sunuyordu hiç bu tür şeylere girmeden dialog ile çıkıyorduk bu oyundada beklerdim
Keşke öyle olsa her yapima sanki bu sahneleri görmek zorundayız gibi ekliyorlar hayır istemiyoruz biz oyunumuzu oynamak istiyoruz onların ilişkisini değil filmimizi izlemek istiyoruz

ben last of us oynamaya geldim sex yapmaya değil a.

tlou güzel oyun. part 2 de öyle ama part 2'nin hikaye bok gibi . üstünkörü hazırlanmış gibi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,943
Üyeler
186,415
Son üye
PashaCnC
Geri