The Batman
80+ Gold
oynamaya yeni başladım eşcinsel içerikler varmış witcher gibi bu kızı hiç bu tür şeylere sokmadan atlayabiliyormuyuz yoksa zorunlu mu
Oyun içine eklenmiş sinematikler olduğu için mecbur göreceksin.oynamaya yeni başladım eşcinsel içerikler varmış witcher gibi bu kızı hiç bu tür şeylere sokmadan atlayabiliyormuyuz yoksa zorunlu mu
atlayabiliyorsun, esc basınca sinematiği atla varoynamaya yeni başladım eşcinsel içerikler varmış witcher gibi bu kızı hiç bu tür şeylere sokmadan atlayabiliyormuyuz yoksa zorunlu mu
The wicher oynarken oyun seçenek sunuyordu hiç bu tür şeylere girmeden dialog ile çıkıyorduk bu oyundada beklerdimBütün yapimlarda bu tip şeyler görmekten yoruldum. Acaba farkında değiller mi insanlar artık kabul etmek yerine nefret etmeye başlıyor bu tip durumlarda
Keşke öyle olsa her yapima sanki bu sahneleri görmek zorundayız gibi ekliyorlar hayır istemiyoruz biz oyunumuzu oynamak istiyoruz onların ilişkisini değil filmimizi izlemek istiyoruzThe wicher oynarken oyun seçenek sunuyordu hiç bu tür şeylere girmeden dialog ile çıkıyorduk bu oyundada beklerdim
Oyna reis maymuna benzeyen koltuk alti killi bir kızla yapiyorsun.böyle bir sahne varsa kesin oynamam lazım oyunu
tam olarak ne oluyorOyna reis maymuna benzeyen koltuk alti killi bir kızla yapiyorsun.