Neler Yeni

The last of us part 2 ilişkiler hakkında soru

The Batman

80+ Gold
oynamaya yeni başladım eşcinsel içerikler varmış witcher gibi bu kızı hiç bu tür şeylere sokmadan atlayabiliyormuyuz yoksa zorunlu mu

Çatlı Reis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
897
İsim
Arif
oynamaya yeni başladım eşcinsel içerikler varmış witcher gibi bu kızı hiç bu tür şeylere sokmadan atlayabiliyormuyuz yoksa zorunlu mu
Oyun içine eklenmiş sinematikler olduğu için mecbur göreceksin.

Shix2x

80+ Bronze
Bazilari zorunlu bazilarini atlayabilirsin. Çok fazla yok 3-5 sahne var.

dnzz

80+
Bütün yapimlarda bu tip şeyler görmekten yoruldum. Acaba farkında değiller mi insanlar artık kabul etmek yerine nefret etmeye başlıyor bu tip durumlarda

The Batman

80+ Gold
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bütün yapimlarda bu tip şeyler görmekten yoruldum. Acaba farkında değiller mi insanlar artık kabul etmek yerine nefret etmeye başlıyor bu tip durumlarda
The wicher oynarken oyun seçenek sunuyordu hiç bu tür şeylere girmeden dialog ile çıkıyorduk bu oyundada beklerdim

dnzz

80+
The wicher oynarken oyun seçenek sunuyordu hiç bu tür şeylere girmeden dialog ile çıkıyorduk bu oyundada beklerdim
Keşke öyle olsa her yapima sanki bu sahneleri görmek zorundayız gibi ekliyorlar hayır istemiyoruz biz oyunumuzu oynamak istiyoruz onların ilişkisini değil filmimizi izlemek istiyoruz

bahtsızkarakter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
882
İsim
Alperen Yılmaz
ben last of us oynamaya geldim sex yapmaya değil a.

HouSH

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,009
İsim
Veli GÖK
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ-ANİME-MANGA-NOVEL-OYUN
Steam ID
HouSH
tlou güzel oyun. part 2 de öyle ama part 2'nin hikaye bok gibi . üstünkörü hazırlanmış gibi

Top Bottom