Öneri The Last of Us Part II Dublaj mi altyazili mi oynanmali ?

The Last of Us part 2 Dublaj vs Altyazılı

• Oy kullanan toplam üye
    28

emirexin

80+
Reaksiyon skoru
18
Dün gece last of us 2 ye başladım yaklaşık 4 saat kadar oynadim ancak dublaj mi altyazili mi oynanmasi gerekiyor?Sizin tercihiniz nedir?

dublaj tabikideee

Öncelikle cevaplarınız için teşekkürler.Dublaj ve altyazi arasinda en az 20 30 defa menüye çıkıp oyuna girdim en son altyazili da karar kılmıştım fakat dublaja tekrardan çevireceğim sanırim

Orjinal dublaj güzel fakat sürekli altyazı okumak istemiyorsan türkçe dublaj tercih edebilirsin

Tum yabancı dizi filmleri Altyazılı izleyen biri olarak, bu oyununda hem altyazi hem dublajini denedim kesinlikle dublajı cok başarılı. Bence dublajlı oyna

Normalde dublajlı dizi film izlemem ama oyunlarda dublaj seçeneği varsa kullanıyorum. Etrafa daha kolay odaklanmamı sağlıyor.

Kesinlikle dublaj bi süre sonra o sesler o karakterlerle özdeşiyor zaten kafanda kurmadan 1 saat sadece dene seslere alış, oyun oynarken altyazılara dikkat etmeden çatışmak o adamların seslerini duymak hangi taraftan geldiğini türkçe bir şekilde anlamak pahabiçilmez bi duygu

Tum yabancı dizi filmleri Altyazılı izleyen biri olarak, bu oyununda hem altyazi hem dublajini denedim kesinlikle dublajı cok başarılı. Bence dublajlı oyna
Evet hocam haklisiniz ellie nin sesi ellie ye cok uyuyor dublajda diğer karakterlerin sesine alışamadım biraz altyazıya döndüm ve yaklaşık 3 saat altyazılı şekilde devam ettim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,659
Üyeler
184,961
Son üye
sürvekeşfet
Geri