$ilent
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 2
Hocam şu profil fotonu değiş Allah aşkına ya her gördüğümde bi garip oluyom.
Niye hayatında ilk kez mi görüyorsun ?
Hocam şu profil fotonu değiş Allah aşkına ya her gördüğümde bi garip oluyom.
Enis cheeeysonun en iyi oyunuTLOU 2 sipariş ettim 1.oyunu bitirdikten sonra fakat youtube incelemelerini gördüğüm de bir çok kişi oyunu çok sevmiş bazı kişilerde gömmüş oyunu oynanlar oyun 10/0 ? kaç veririsiniz ve oyunun iyi ve kötü yanlarını yazabilir misiniz ?
Şakasına bişe yazdım hemen ciddiye almışsınız.Niye hayatında ilk kez mi görüyorsun ?
O wiçır değil miydi?Enis cheeeysonun en iyi oyunu
2020'nin . Yıl eklemeyi unutmuştum tunca ve orhunla videosunda 1. SıradaydıO wiçır değil miydi?
Şakasına bişe yazdım hemen ciddiye almışsınız.
Ben Bir Kaç Bölümünü İzledim Hepsini izlemedim Fakat izlediğim bölümler çok iyiydi Zaten Ps Exculisive Oyunu Yani Kötü OlmazTLOU 2 sipariş ettim 1.oyunu bitirdikten sonra fakat youtube incelemelerini gördüğüm de bir çok kişi oyunu çok sevmiş bazı kişilerde gömmüş oyunu oynanlar oyun 10/0 ? kaç veririsiniz ve oyunun iyi ve kötü yanlarını yazabilir misiniz ?
TLOU 2 sipariş ettim 1.oyunu bitirdikten sonra fakat youtube incelemelerini gördüğüm de bir çok kişi oyunu çok sevmiş bazı kişilerde gömmüş oyunu oynanlar oyun 10/0 ? kaç veririsiniz ve oyunun iyi ve kötü yanlarını yazabilir misiniz ?
Videolarını izledim baya güzel oyun hele de o sonu off ya müthiş bitşeyTLOU 2 sipariş ettim 1.oyunu bitirdikten sonra fakat youtube incelemelerini gördüğüm de bir çok kişi oyunu çok sevmiş bazı kişilerde gömmüş oyunu oynanlar oyun 10/0 ? kaç veririsiniz ve oyunun iyi ve kötü yanlarını yazabilir misiniz ?
Sizde haklısınız ;Dİnsan bi sonuna gülücük koyar parantezli ünlem koyar, ben senin duygularını hissedemiyorum ki burdan :/.