Neler Yeni

🔥İndirim The Last of Us Part II Remastered 1405 TL

samaras00

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,792
İsim
veli gok
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ
paylaşımlı hesap ile oynarız artık :D
ilk oyunu gibi

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,731
İsim
misfit
Düşmesi imkansız çünkü ön sipariş fiyatı o. Çıkıştan sonra 60 dolara yükseliyor.
Verdiğin bilgi yanlış. Oyun 50 dolardan ön siparişe açıldı ve o fiyatta kalacak, fiyatta herhangi bir artış olmayacak. Ya twitter'da ya da steam tartışmalarda bu soruya cevap da vermişlerdi. Zaten daha önce hiçbir PS oyunu PC'de ön sipariş sonrası dolar bazında zam yemedi. Epic Games tarafında da dolar bir anda fırlamazsa çıkış yaptıktan sonra fiyatın artacağını düşünmüyorum.

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,010
İsim
Oğuz
Verdiğin bilgi yanlış. Oyun 50 dolardan ön siparişe açıldı ve o fiyatta kalacak, fiyatta herhangi bir artış olmayacak. Ya twitter'da ya da steam tartışmalarda bu soruya cevap da vermişlerdi. Zaten daha önce hiçbir PS oyunu PC'de ön sipariş sonrası dolar bazında zam yemedi. Epic Games tarafında da dolar bir anda fırlamazsa çıkış yaptıktan sonra fiyatın artacağını düşünmüyorum.
Doğru sonradan 50 dolar olarak çıktığını öğrendim ben de yine de Steam için güzel fiyat 1400.

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,731
İsim
misfit
Doğru sonradan 50 dolar olarak çıktığını öğrendim ben de yine de Steam için güzel fiyat 1400.
Bence pek de iyi bir fiyat değil. LATAM'a 40 dolar fiyat girilmiş ama MENA'ya global fiyat olan 50$'dan satıyorlar. Sony yine açgözlülüğünü konuşturuyor.

Gurkanpiro

80+ Platinum
Bence pek de iyi bir fiyat değil. LATAM'a 40 dolar fiyat girilmiş ama MENA'ya global fiyat olan 50$'dan satıyorlar. Sony yine açgözlülüğünü konuşturuyor.
ön siparişten cıkınca indirime girecegini 40 dolara inecegını dusunuyorum

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,010
İsim
Oğuz
God of War'ı MENA için 50'ye çıkarmıştılar normalde 60 ken. Ne yaptıkları belli değil. Rastgele belirliyorlar.

EmreNator

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Emre Uçar
bu fiyat konusu gerçekten çok can sıkıyor bu sürekli market değiştirip acaba hangisi daha ucuz diye fiyat araştırmanın sanal alemdede yaşamamız

:mad:

Son düzenleme:

EmreNator

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Emre Uçar
benim görüşüm açıkcası Epic games ön sipariş fiyatı oyun çıktıktan sonra fiyatta artış olacağı yönde haliyle steam son kalemiz derken türk kullanıcılara acımayıp dolar tak diye koymaları bence epic games bu sene fiyat konusunda pek yardımcı olmayacak gibi geliyor nedense bana bu durumda epic games size ön sipariş olarak 1250 tl istiyecektir ama ön sipariş sonra benim tahminim 1820 TL'ye fiyat olacağı yönünd

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,061,375
Üyeler
168,615
Son üye
furkannnn_