Neler Yeni

🔥İndirim The Last of Us Part II Remastered 1405 TL

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,732
İsim
misfit
benim görüşüm açıkcası Epic games ön sipariş fiyatı oyun çıktıktan sonra fiyatta artış olacağı yönde haliyle steam son kalemiz derken türk kullanıcılara acımayıp dolar tak diye koymaları bence epic games bu sene fiyat konusunda pek yardımcı olmayacak gibi geliyor nedense bana bu durumda epic games size ön sipariş olarak 1250 tl istiyecektir ama ön sipariş sonra benim tahminim 1820 TL'ye fiyat olacağı yönünd
Aslında Steam'e kalsa biz TL'de kalırdık fakat döviz çok hızlı arttığı için çok fazla yapımcı Steam'e şikayette bulunmuş. Dövizden dolayı sürekli fiyatları elle güncellemek zorunda kalıyorlardı, Steam'de çözüm olarak TR'yi MENA'ya aldı, yerelleştirme yapan firmalar için çok iyi oldu fakat yapmayanlar yüzünden bazı oyunlarda de Epic ile arasında ciddi bir fiyat farkı oluşuyor. Ben Epic'de fiyat artışı olacağını sanmıyorum. Spider-Man 2'de 60 dolardan satılıyor fakat Epic'de çıktığı günden beri 1499TL.

3090Tİ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Fatih Özçelik
Şuan satın aldım
ÖN SİPARİŞ bonuslarımızın dahil olmayabileceğini ve dahil edildiğinde piyasadaki diğer tekliflerden farklılık gösterebileceğini bildiririz. Ürün anahtarınızı oyunun çıkış tarihinde alacaksınız
böyle bir yazıyor ekranda oyunun çıkış tarihinde verileceği söyleniyor kodun
e o zaman çıkış yaptıgında güncel fiyatın altında kalırsa ekstra odeme yapmanız istenmeyecekmi

EmreNator

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Emre Uçar
e o zaman çıkış yaptıgında güncel fiyatın altında kalırsa ekstra odeme yapmanız istenmeyecekmi
bu çok saçma ilk defa ön sipariş oyunu almıyorum bu tür sitelerden böyle bir şeyle daha önce karşılaşmadım ne derlerse o ;)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aslında Steam'e kalsa biz TL'de kalırdık fakat döviz çok hızlı arttığı için çok fazla yapımcı Steam'e şikayette bulunmuş. Dövizden dolayı sürekli fiyatları elle güncellemek zorunda kalıyorlardı, Steam'de çözüm olarak TR'yi MENA'ya aldı, yerelleştirme yapan firmalar için çok iyi oldu fakat yapmayanlar yüzünden bazı oyunlarda de Epic ile arasında ciddi bir fiyat farkı oluşuyor. Ben Epic'de fiyat artışı olacağını sanmıyorum. Spider-Man 2'de 60 dolardan satılıyor fakat Epic'de çıktığı günden beri 1499TL.
evet ama bilmiyorum hiç belli olmaz çıktığı zaman görücez muhtemelen

MustafaaY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
483
İsim
Mustafa Yeşilyurt

Arif0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
519
Türkiye?! Dostum gemide yaşıyorum tr ne ya?
İsim
Arif
İlgilendiği Kategoriler
Oyun sonra oyun sonra oyun sonra…. üni snavı?
Top Bottom