Merhabalar öncelikle size site linkini ve ayrıca yazıcak olduğum indirim koduyla The Last of Us Part II Remastered Steam CD Key alabilirsiniz
Site Link : https://www.eneba.com/steam-the-last-of-ustm-part-ii-remastered-pc-steam-key-row?af_id=allkeyshop
İndirim Kodu : AKS13Alıntıyı görüntüle
Çok iyi fiyat yapıştırıyorum ben
Epicden neden almıyoruz tam olarak ?epıcte 1250 daha dusucegıne emınım
Düşmesi imkansız çünkü ön sipariş fiyatı o. Çıkıştan sonra 60 dolara yükseliyor.epıcte 1250 daha dusucegıne emınım
Steam kullandığımız içinEpicden neden almıyoruz tam olarak ?
valla bilemem orasını artık düşerse almayı dusunuyorum epıc baba yapmaz umarımDüşmesi imkansız çünkü ön sipariş fiyatı o. Çıkıştan sonra 60 dolara yükseliyor.
matt murdock hocam koleksıyon yapıyorEpicden neden almıyoruz tam olarak ?
haaaaaaamatt murdock hocam koleksıyon yapıyor
Satıcı 100 binden fazla satış yapmış normal gibi duruyorBUNU İÇİN HESAP AÇILMIŞ GİBİ GARİPSEDİM
Site güvenilir fakat burası Hepsiburada gibi farklı satıcılardan oluşuyorsiteden daha önce çok key satın aldım şuana dek pek bir sıkıntı yaşamadım
aslında internette 1-2 haftadır part 2 için nerden daha uyguna nerde bulabilirim diye fiyat araştırması yapıyordum ve buldum ve sizinlede paylaşmak istedim site hakkında internette bir süre konu var araştırabilirsiniz karar sizin açıkcasıBUNU İÇİN HESAP AÇILMIŞ GİBİ GARİPSEDİM
evet bende şimdi ödeme kısmında farkettim şimdi düzelteceğim teşekkürler bilgilendirdiğin içinSatıcı 100 binden fazla satış yapmış normal gibi duruyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Site güvenilir fakat burası Hepsiburada gibi farklı satıcılardan oluşuyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Servis ücreti ekliyor ödemede 1372 oluyor