Matt Murdock
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 5,497
Hocam siz alırsanız yazar mısınızevet bende şimdi ödeme kısmında farkettim şimdi düzelteceğim teşekkürler bilgilendirdiğin için
Hocam siz alırsanız yazar mısınızevet bende şimdi ödeme kısmında farkettim şimdi düzelteceğim teşekkürler bilgilendirdiğin için
ben daha önce days gone aldım bu siteden hala duruyor steamde oynadım bitirdim. sadece konu açan kişi konusunda endişelenmiştim. güvenilirdirHocam siz alırsanız yazar mısınız
Aldım böyle yazıyor.Alanlar yorum yapabilir mi? Direk gönderiyorlar mı key'i? Güvenilir mi?
Şuan satın aldımHocam siz alırsanız yazar mısınız
ohoo nısan da daha yanı butce sorunu yoksa 400 daha koyulup steamden on sıparıs olarak alınabılırAldım böyle yazıyor.
This is a pre-order. You will receive your product key upon the game's release date and will be notified via email when the key becomes available.
Bu bir ön sipariştir. Ürün anahtarınızı oyunun çıkış tarihinde alacaksınız ve anahtar mevcut olduğunda e-posta yoluyla bilgilendirileceksiniz.
Bedavadan biraz ucuzMerhabalar öncelikle size site linkini ve ayrıca yazıcak olduğum indirim koduyla The Last of Us Part II Remastered Steam CD Key alabilirsiniz
Site Link : https://www.eneba.com/steam-the-last-of-ustm-part-ii-remastered-pc-steam-key-row?af_id=allkeyshop
İndirim Kodu : AKS13Alıntıyı görüntüle
Teşekkürler. Bakayım kafama yatarsa bende buradan alırım.Aldım böyle yazıyor.
This is a pre-order. You will receive your product key upon the game's release date and will be notified via email when the key becomes available.
Bu bir ön sipariştir. Ürün anahtarınızı oyunun çıkış tarihinde alacaksınız ve anahtar mevcut olduğunda e-posta yoluyla bilgilendirileceksiniz.
Neyse Steam puanına ihtiyacım yoktu zaten 400 de cepte kalır her türlü çıktığı zaman oynayacaktık.ohoo nısan da daha yanı butce sorunu yoksa 400 daha koyulup steamden on sıparıs olarak alınabılır
Enabayı 8 yıldır kullanırım, güvenilirdir, globalde en iyi key sitelerinden birisi.Satıcı 100 binden fazla satış yapmış normal gibi duruyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Site güvenilir fakat burası Hepsiburada gibi farklı satıcılardan oluşuyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Servis ücreti ekliyor ödemede 1372 oluyor
valla oyunu ıstıyorumda 1400 çok geldi yapacak bişey yok izleyelim bariNeyse Steam puanına ihtiyacım yoktu zaten 400 de cepte kalır her türlü çıktığı zaman oynayacaktık.
Banada çok geliyordu ama markete gidip en az 800 lira bırakıyorum 1.5 poşete alıştır kendini yavaştan.valla oyunu ıstıyorumda 1400 çok geldi yapacak bişey yok izleyelim bari
Ragnarök için 1800 verince 1372 iyi fiyat gibi geldi. Spiderman 2 alacaktım ama ona da 60 dolar değmez şimdilik 2k küsür para. İndirime girince alacağız mecburen.valla oyunu ıstıyorumda 1400 çok geldi yapacak bişey yok izleyelim bari