Neler Yeni

The Last Of Us Part2 hakkı yenen bir oyun

Faristod

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,088
İsim
Arda Aydın
Bu oyunu millet yerden yere vurdu puanlamalara bakıyorum 0-1verenler çok. Hayır hikayeyi hiç sevmedin 6 kırdın hiç mi oynanış grafik yok? Hikaye sana hitap etmeyebilir umduğunu bulmamış olabilirsin ama işleyişi kötü demek değildir bu. Siz nasıl düşünüyorsunuz merak ettim
IMG_20210606_010923.jpg

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,475
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Bu oyunu millet yerden yere vurdu puanlamalara bakıyorum 0-1verenler çok. Hayır hikayeyi hiç sevmedin 6 kırdın hiç mi oynanış grafik yok? Hikaye sana hitap etmeyebilir umduğunu bulmamış olabilirsin ama işleyişi kötü demek değildir bu. Siz nasıl düşünüyorsunuz merak ettimAlıntıyı görüntüle
Hikaye bir oyunda aşırı belirleyicidir. Hikayesi kötü olan oyunun grafiklerine vs. bakılmıyor. Mesela Mafia 1 e bak. Oynanış çöp ancak hikayesi sayesinde mükemmel bir oyun olmayı başarmıştır. Bir de mafia 3 e bakın. Oynanışı, mekanikleri hiç te kötü olmayan bir oyun lakin hikayesi berbat olduğu için hiç sevilmemiştir. Bunlar sadece 2 örnek. Hikayeli oyunların %99 u böyledir.

Son düzenleme:

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Bu oyunu millet yerden yere vurdu puanlamalara bakıyorum 0-1verenler çok. Hayır hikayeyi hiç sevmedin 6 kırdın hiç mi oynanış grafik yok? Hikaye sana hitap etmeyebilir umduğunu bulmamış olabilirsin ama işleyişi kötü demek değildir bu. Siz nasıl düşünüyorsunuz merak ettimAlıntıyı görüntüle
154k kişi 😳😳 mekanik grafik fln hiçbiri önemli değil glb.
Bende hikayeyi sevmedim ama bu kadar gömmezsin ya.

Dave Mustaine

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Hikaye konusunda aynı fikirdeyim.

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Bence Hakettiğini Buldu. Ben Oyunun Sonunda Kendimi Kandırılmış Ve Yapılan Herşeyin Boşa Yapıldığı Duygusuna Kapıldım.

Fordon Greeman

80+ Bronze
Welcome to Metacritic. Oyuncu sevmediği bir şey olsun sıfırı basar, sevdiği tek şey olsun 10'u verir. Ortası yoktur. Hikayesini beğenmeyen çok fazla TLOU fanı direkt sıfırı yapıştırdı. Oyunun zaten iyi bir oyun olduğu zaten ortada. Oyun medyası vs. vs. Hikayesinin daha iyi olabileceğini söyleyenler var beğenen var beğenmeyen var. Yoksa son yılların teknik açıdan en başarılı oyunlarından biri RDR2 ile beraber.

Faristod

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,088
İsim
Arda Aydın
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Anlattığın örnekteki oyunda hikaye anlatımı yok gibi bir şey aşırı kopuk. Sevilmemesine bir şey diyemem herkesin kendi kararı ama yerden yere vurulacaksa bi oyun 0-1 ler verilecekse herşeyi kötü yapmış olman lazım. Hikaye sana hitap etmiyor olabilir ama mevcut olan hikayeyi anlatış biçimi mükemmel

Fordon Greeman

80+ Bronze
Zaten oyunun iyi olup olmaması öznel bir şey değil ki, game design'ına hikaye anlatışına falan bakılır sonuca varılır ki oyun zaten başyapıt derecesinde iyi bir "oyun". Hikaye zaten subjektif bir konudur. Seven olur sevmeyen olur. Hikaye ile hikaye sunumu aynı şey değil. Sunum inanılmaz iyi aynı eski oyunda olduğu gibi. Senaryosunu sadace seven var sevmeyen var. Ki bu da özneldir zaten.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir şeyi beğenip beğenmemek ile bir şeyin başarılı ve iyi olmasında farklar var. Bunu anlamıyor bazıları.

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Welcome to Metacritic. Oyuncu sevmediği bir şey olsun sıfırı basar, sevdiği tek şey olsun 10'u verir. Ortası yoktur. Hikayesini beğenmeyen çok fazla TLOU fanı direkt sıfırı yapıştırdı. Oyunun zaten iyi bir oyun olduğu zaten ortada. Oyun medyası vs. vs. Hikayesinin daha iyi olabileceğini söyleyenler var beğenen var beğenmeyen var. Yoksa son yılların teknik açıdan en başarılı oyunlarından biri RDR2 ile beraber.
o kadar güzel örnekledinki :d bende direk 0'ı yapıştırdım hikaye benim için en önemli kısım o kötü ise diğerlerine bakmıyorum bile:D

Fordon Greeman

80+ Bronze
Çok iyi ve başarılı bir oyunu beğenmemek normaldir. Tıpkı çok iyi iş yapan bir müzisyeni beğenmemeniz gibi. Ben mesela Dio severken Metallica sevmem. Bu ikisinin de kendi türünde iyi örnekler oldukları gerçeğini değiştirmiyor.

Faristod

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,088
İsim
Arda Aydın
Bence Hakettiğini Buldu. Ben Oyunun Sonunda Kendimi Kandırılmış Ve Yapılan Herşeyin Boşa Yapıldığı Duygusuna Kapıldım.
Eğer intikam alsa olaylar tekrae edicekti kan davası gibi bu sefer de ineği buldular sütünü sağıp duruyorlar diyecekti herkes. Ellie bu olayın uzamaması için yapmak zorundaydı. Üstelik ilk hatayı yapan joeldi ve intikam aldı ödeşti şuan ellienin de kendince intikam alması olayları devam ettirecekti

Fordon Greeman

80+ Bronze
Ki ben de senaryoyu kendim yazsam daha iyi yazardım diyenlerdenim. Ancak oyunun kendisi şu ana dek oynadığım en başarılı oyunlardan. Daha iyi kotarılmış başka bir oyun var mı bilmiyorum. Aklıma gelenler GoW ve RDR2 oluyor son yıllarda.

Top Bottom