Neler Yeni

The Last Of Us PC yetersiz bellek hatası

AhmetCan-

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
186
İsim
Ahmet Can
Şu oyunun en sacma yönü oyunda açık dünya olmadığı halde deli gibi ram tüketmesini çözemedim.
Hocam oyunun kendisi rezil portu 15GB ram tüketen oyun gölgelendiriciler yüklemesi Yarım saat sürdü

Ahmet Kocar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
424
İsim
Ahmet Kocar
Hocam oyunun kendisi rezil portu 15GB ram tüketen oyun gölgelendiriciler yüklemesi Yarım saat sürdü
Hiç sormayın bu oyunun portu çok kötü. Bari yüksek tüketime değse o da yok. Oyunda öyle ahım şahım grafikler, animasyon modellemeleride yok yok. Rdr 2 gibi şaheser 8 GB ramde bile iş görür düzeyde oynanabiliyor.

AhmetCan-

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
186
İsim
Ahmet Can
Hiç sormayın bu oyunun portu çok kötü. Bari yüksek tüketime değse o da yok. Oyunda öyle ahım şahım grafikler, animasyon modellemeleride yok yok. Rdr 2 gibi şaheser 8 GB ramde bile iş görür düzeyde oynanabiliyor.
Kesinlike öyle rdr2 bile o kadar tüketmiyor GTX 1660 kullandım RDR2 The last Of us da RDR2 açık dünya çok detaylı olmasına rağmen akıcı oynadım The last Of us gibi güzel oyunu iron Galaxy e vermiş olmaları bile sinir bozucu

Lemony

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Yağız
Discord
Deadpool0002
Sorunu çözdüm, eski ekran kartı sürücüsünü yükledim ve sorun ortadan kalktı. Yüklediğim Nvidia driver sürümü: 552.44 oyunu bitirebilirsem tekrardan eski haline güncelleyeceğim.
Çok sağ ol!! İşe yaradı.

omerdgn42

80+ Bronze
Bendede 3060 Ti 16 gb ram var grafikleri çok düşük yapıp oyunu yeniden başlatıyorum ve bu hata yeniden çıkıyor. Bu PC Portunu kim yaptıysa Allah onun belasını versin.
Nasıl ya ben 4050 6GB ile sabit 45 FPS yüksek ayarlarda oynatıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,083
Üyeler
163,258
Son üye
tam3ryhs
Top Bottom