Neler Yeni

The Last of Us™ Part I oynamak için ortak hesap almalı mıyım ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
Ramazan Türk
Arkadaşlar sadece oyunu oynayıp bitirip silmek için sizce paylaşımlı hesap almak mantıklı mı ? Yani kullanan var mı daha önce. 2 gün sonra şifre vs gitmez sanırım. Crack sevmiyorum ama kalkıpta 1.5k da vermek istemiyorum

xRoxai

80+

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Olur. Hiçbir şey olmaz. Sadece hesabı offline başlatmayı unutma. Ben pahalı çoğu hikayeli oyunu öyle alıyorum.

hazarcoban

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
236
İsim
hazarcoban
Arkadaşlar sadece oyunu oynayıp bitirip silmek için sizce paylaşımlı hesap almak mantıklı mı ? Yani kullanan var mı daha önce. 2 gün sonra şifre vs gitmez sanırım. Crack sevmiyorum ama kalkıpta 1.5k da vermek istemiyorum
Aslında malum siteden de inderebilirsin ama illa almak istiyorsan tiriniti sitesi çok güvenilirdir yıllardır ordan alırım bir sıkıntı çıkmadı yeterki remote playi kapat ve oyuna her zaman steam çevrimdışı modda gir

Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
Ramazan Türk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
472
İsim
Mehmetcan İvrendi
Hocam bence ona para vermeye bile gerek yok

The Last of US Part 1 Oyunu Aile Paylaşımı destekliyor bu yüzden eğer bir arkadaşında varsa seni aile paylaşımına ekleyebilir ve oynayabilirsin

Veya Forumda Konu açıp steam'de
Last Of us'ı olan birinden seni aile paylaşımına eklemesini istiyebilirsin sonuçta bir zararı falan yok hatta sende'de güzel oyunlar varsa karşındaki kişide bundan faydalanabilir kazan kazan ilişkisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
Ramazan Türk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam bence ona para vermeye bile gerek yok

The Last of US Part 1 Oyunu Aile Paylaşımı destekliyor bu yüzden eğer bir arkadaşında varsa seni aile paylaşımına ekleyebilir ve oynayabilirsin

Veya Forumda Konu açıp steam'de
Last Of us'ı olan birinden seni aile paylaşımına eklemesini istiyebilirsin sonuçta bir zararı falan yok hatta sende'de güzel oyunlar varsa karşındaki kişide bundan faydalanabilir kazan kazan ilişkisi
RDR2 ve Need For Speed Unbound dışında elle tutulur bir oyunum yok ve çevremde kimsede the last of da yok

Top Bottom