Neler Yeni

The Legend of Zelda Tears of Kingdom çıkıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Yiğit Can Kocaman
Devrim yapmaya geldiğini düşünüyorum, özellikle yeni craft sistemi keşif hissini 100 yapacak. Durumum olsa oynamayı çok isterdim.
Umarım bir gün oynarsınız hocam, ülkemizde belli sebeplerden ötürü çok oynanmıyor da olsa Zelda serisi çok kaliteli. Bir gün oyuncular olarak umarım konsollara ve bu tarz özel oyunlara daha kolay bir şekilde erişebiliriz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ne diyim hocam bana çok garip geldi 2 k ile ben PC de 7 8 tane taş gibi oyun alabiliyorken öyle bir şey olmadı lazım ki bu oyunun hak etmesi lazım ama yinede siz bilirsiniz kutulu alıp takaslamak mantıklı bir olay sonuçta o şekil alınabilir gibi ama bilemedim
Hocam PCde de artık 700-800 bandına fırladı oyunlar vallaha hepsi uçuşa geçti. Bu oyunda Nintendo gibi bi nebze daha az ilgi gören konsola da çıkmasının etkisi var gibi. Zelda serisi de oldukça kalitelidir, ilk oyunu da yılın oyunu ödülüne layık görülmüştü bu da eleştirmenlerden tam not alıyor. Ancak çıkmasını ve insanların 1-2 gün deneyimlemesini bekleyeceğim sanırım almadan önce.

Ben hatırlıyorum switch geçen sene 4 k idi yarı fiyatına oyun ne kadar saçma fiyat ya
Her şey uçtu ya. Switchi aralık ayı gibi aldım oled modeline 10K civarı para verdim. Artık gerçekten oyuna ulaşmak ve oynamak bir lüks.

Son düzenleme:
  • Beğen
Reaksiyonlar: Shaw

Cihangir

80+ Gold
Bende Nintendo Switch alsam mı acaba sürekli pc de oyun oynuyorum. Neyse denemek için alabilirim sırf zelda için almayı düşünüyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Yiğit Can Kocaman
Bende Nintendo Switch alsam mı acaba sürekli pc de oyun oynuyorum. Neyse denemek için alabilirim sırf zelda için almayı düşünüyorum
Sadece Zelda için alınır mı emin değilim açıkçası. Ben genel anlamda JRPG oyunları sevdiğimden ve Switch özel oyunları hoşuma gittiğimden ötürü aldım. Arkadaşlarda Mario Kart 8 FIFA falan oynayabilmek güzel bir olay çantada taşınabilen küçük bir cihazda. Özel oyunlarını inceleyip ona göre karar vermenizi öneririm. Özel oyunlar dışında Bioshock ve Crysis remastered üçlemeleri Stardew Valley falan oynadım ben de henüz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Yiğit Can Kocaman
Sipariş ettim herkese yorumları için teşekkürler, oynadıktan sonra isteyen olursa görüşlerimi paylaşırım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Yiğit Can Kocaman
Oyun 2 gündür elimde ve kesinlikle muazzam olmuş dostlar. Emulatorlerde vs. varsa oynayın geçin derim. Özellikle önceden BOTW oynayıp seven varsa buna bayılacaktır.

Buraks

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,235
İsim
Burak Bozok
denemek için konsol alcaksan psp falan al bence hem daha ucuz hemde seversen satar switch geçersin

Arif0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
509
Türkiye?! Dostum gemide yaşıyorum tr ne ya?
İsim
Arif
İlgilendiği Kategoriler
Oyun sonra oyun sonra oyun sonra…. üni snavı?
en sevdiğim switch de oynarsan bedava !!

Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Yiğit Can Kocaman

Arif0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
509
Türkiye?! Dostum gemide yaşıyorum tr ne ya?
İsim
Arif
İlgilendiği Kategoriler
Oyun sonra oyun sonra oyun sonra…. üni snavı?

Buraks

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,235
İsim
Burak Bozok
Zelda PSPlerde yok ki hocam

valla ben bayıldım parayı hocam yolda falan deli gibi oynuyorum şu craft sistemi özellikle harika olmuş :D
yok konsolu denemek istiyorum diyince söyledim sadece zelda için almaz heralde

Cihangir

80+ Gold
denemek için konsol alcaksan psp falan al bence hem daha ucuz hemde seversen satar switch geçersin
nintendo alacağım psp fiyatlarına baktım ona para vermeye değmez

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,652
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
bende oynamak istiyorum ama switch ve oyun fiyatı ortada, youtubedan bitireceğiz artık :'(

Top Bottom