ProBruzeer
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 134
- İsim
- Yiğit Can Kocaman
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Umarım bir gün oynarsınız hocam, ülkemizde belli sebeplerden ötürü çok oynanmıyor da olsa Zelda serisi çok kaliteli. Bir gün oyuncular olarak umarım konsollara ve bu tarz özel oyunlara daha kolay bir şekilde erişebiliriz.Devrim yapmaya geldiğini düşünüyorum, özellikle yeni craft sistemi keşif hissini 100 yapacak. Durumum olsa oynamayı çok isterdim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam PCde de artık 700-800 bandına fırladı oyunlar vallaha hepsi uçuşa geçti. Bu oyunda Nintendo gibi bi nebze daha az ilgi gören konsola da çıkmasının etkisi var gibi. Zelda serisi de oldukça kalitelidir, ilk oyunu da yılın oyunu ödülüne layık görülmüştü bu da eleştirmenlerden tam not alıyor. Ancak çıkmasını ve insanların 1-2 gün deneyimlemesini bekleyeceğim sanırım almadan önce.Ne diyim hocam bana çok garip geldi 2 k ile ben PC de 7 8 tane taş gibi oyun alabiliyorken öyle bir şey olmadı lazım ki bu oyunun hak etmesi lazım ama yinede siz bilirsiniz kutulu alıp takaslamak mantıklı bir olay sonuçta o şekil alınabilir gibi ama bilemedim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Her şey uçtu ya. Switchi aralık ayı gibi aldım oled modeline 10K civarı para verdim. Artık gerçekten oyuna ulaşmak ve oynamak bir lüks.Ben hatırlıyorum switch geçen sene 4 k idi yarı fiyatına oyun ne kadar saçma fiyat ya
Son düzenleme: