Hepsiburada'nın herhangi bir ürünü normal fiyata satıyoruz dediğini hiç duymadım ki zaten, 365 gün indirim maşallah.Şunu ciddi söylüyorum aksini iddia eden varsa buyursun marka farketmeksizin ister the purest olsun ister nivea olsun ister nike olsun spigen olsun anker olsun adidas olsun hiç farketmez HEPSİBURADADA İNDİRİMLİ DİYE satılıyorsa bilin ki orada indirim yoktur. Hepsiburadada hangi marka olursa olsun yani bir indirim yazıyorsa işte adidas sepette şu indirim emin olun indirim yok ya vallahi bak fiyatı katlıyorlar. Hiç istisna yok abi hep katlıyorlar fiyatları. N11 de trendyolda amazonda böylesini görmedim istisnalar oluyor ama hepsiburadada istisna olmuyor her marka fiyatını katlıyor sepette indirim varsa. Bunu farketmek çok zor olmasa gerek. Yanlış mı konuşuyorum? Bunun nasıl denetlemesi yok ya son 30 günün en düşük fiyatı olmak zorunda olmuyor muydu öyle ona benzer bir kanun vardı sanki. Yok mu biri şikayet edebileceğimiz bir yerler şunları toplanıp şikayet edelim ya?
konuyu açmadan önce birkaç tane ürünün fiyatlarını karşılaştırdım bazı ürünler gratiste indirimli fiyat ile aynı fiyatta satılıyor ama sadece gratiste aynı fiyat. diğer mağazalarda ise hepsiburada fiyatından daha pahalıya satıldığı için konuyu açmak istedim yararlanan olur diye. hepsiburadanın "indirim" kampanyalarında fırsat ürün bulmak çok zor denetimsizlik olması gerek çok daha güzel laflar varda işte bizim hükümet vergi borcu silsin onlarla uğraşsınŞunu ciddi söylüyorum aksini iddia eden varsa buyursun marka farketmeksizin ister the purest olsun ister nivea olsun ister nike olsun spigen olsun anker olsun adidas olsun hiç farketmez HEPSİBURADADA İNDİRİMLİ DİYE satılıyorsa bilin ki orada indirim yoktur. Hepsiburadada hangi marka olursa olsun yani bir indirim yazıyorsa işte adidas sepette şu indirim emin olun indirim yok ya vallahi bak fiyatı katlıyorlar. Hiç istisna yok abi hep katlıyorlar fiyatları. N11 de trendyolda amazonda böylesini görmedim istisnalar oluyor ama hepsiburadada istisna olmuyor her marka fiyatını katlıyor sepette indirim varsa. Bunu farketmek çok zor olmasa gerek. Yanlış mı konuşuyorum? Bunun nasıl denetlemesi yok ya son 30 günün en düşük fiyatı olmak zorunda olmuyor muydu öyle ona benzer bir kanun vardı sanki. Yok mu biri şikayet edebileceğimiz bir yerler şunları toplanıp şikayet edelim ya?
hocam zaten son 30 gün içinde ki en düşük liste fiyatı oluyor. Ürün 350 tl 1k yapıp 15 güne bir indirim diyip 350 tl satıyorlar ceza almıyorlardır muhtemelenŞunu ciddi söylüyorum aksini iddia eden varsa buyursun marka farketmeksizin ister the purest olsun ister nivea olsun ister nike olsun spigen olsun anker olsun adidas olsun hiç farketmez HEPSİBURADADA İNDİRİMLİ DİYE satılıyorsa bilin ki orada indirim yoktur. Hepsiburadada hangi marka olursa olsun yani bir indirim yazıyorsa işte adidas sepette şu indirim emin olun indirim yok ya vallahi bak fiyatı katlıyorlar. Hiç istisna yok abi hep katlıyorlar fiyatları. N11 de trendyolda amazonda böylesini görmedim istisnalar oluyor ama hepsiburadada istisna olmuyor her marka fiyatını katlıyor sepette indirim varsa. Bunu farketmek çok zor olmasa gerek. Yanlış mı konuşuyorum? Bunun nasıl denetlemesi yok ya son 30 günün en düşük fiyatı olmak zorunda olmuyor muydu öyle ona benzer bir kanun vardı sanki. Yok mu biri şikayet edebileceğimiz bir yerler şunları toplanıp şikayet edelim ya?
3 4 gün önce Trendyolda da aynı indirim olmuştu ama alamamıştım şimdi aldım teşekkürler