The Walking Dead izlenir mi?

alppdemir

80+
Reaksiyon skoru
67
İyi forumlar, 8. Sezonunu zorla bitirdiğim bu diziyi sizce izlemeye devam etmeli miyim? Dizide bir değişiklik olsun istiyorum Negan ve saviors ile yapılan savaşlar beni diziden çok soğutuyor 9 ve 10. Sezonda da yine aynı Negan çatışması varsa zamanımı boşa harcamayacağım, spoiler vermeden değişip değişmediğini yazar mısınız?

İleri ki bölümlerde çok güzel şeyler seni bekliyor olacak. Neler olduğuna çok şaşıracaksın ve hayretle izleyeceksin. Devam et ;)

İzlediğim en iyi dizidir
Post automatically merged:

Bütün diziyi izle kesinlikle

İzlediğim en iyi dizidir
Post automatically merged:

Bütün diziyi izle kesinlikle
Ben de ilk 5 sezona kadar severek izledim ama 7 ve 8. sezonu pek sevdiğimi söyleyemem çok uzun olması da ayrı konu 15 20 bölümlük sezonları var bir sezon izleyeyim diyorum 2 haftam gidiyor :D

Tam kırılma noktasındasın dostum. Ama istersen bi ileri ki bölümlerin fragmanlarına bak. Şahsen ben sıkıldığım bir dizide ileride neler olacak ne bitecek aynı mı devam ediyor diye bakıyorum baktım farklı birşeyler değişik birşeyler mi var hop kapat fragmanı devam et. Baktın aynı mı devam ediyor, kapat izleme. (ben izlemiyorum :D)

İzlemeye devam et ondan sonra gerçekten çok büyük bir değişim var. Oraları sevmemiş olabilirsin ama önceki sezonlara göre oralarda fena değildir.

İyi forumlar, 8. Sezonunu zorla bitirdiğim bu diziyi sizce izlemeye devam etmeli miyim? Dizide bir değişiklik olsun istiyorum Negan ve saviors ile yapılan savaşlar beni diziden çok soğutuyor 9 ve 10. Sezonda da yine aynı Negan çatışması varsa zamanımı boşa harcamayacağım, spoiler vermeden değişip değişmediğini yazar mısınız?
çocuk filmi 13-14 yaşındayken sarardı şuan izlemiyorum gereksiz geliyor sahne uydurmak için uydurdukları çok belli

izlenir bugün yeni sezon çıkıyordu

twd ilk izlediğim yabancı dizi olarak bende ayrı bir yer etmiştir
8 sezon biraz sıkmıştı ama devamı taş gibi :)
seriyi 2 kere bitirmeme rağmen önüme koysan tekrar izlerim
sende izlemelisin

spoiler gibi olmasın ama saviors savaşı 9. sezonda bitiyor

5. Sezonda bıraktım. Artık sarmadı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,087
Üyeler
190,859
Son üye
Hicks_Vicks
Geri