Neler Yeni

the witcer 3ve " " game of the year edition oyunlarının arasındaki fark nedir

Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Batın Birol
witcher 3 indirime girmiş alıcam da, sizce bu iki oyunun arasındaki fark nedir, ve oyun alınır mı yani gerek varmı, aslında çok para yok indirime girdiği için ve oynamak istediğim oyunlar listesinde, oyunu almayıp internetten oynamak ta var aklımda ama sırf bu oyun çok bilindiği için alasım geldi bi an (şu korsan vs muhabbetlerine girmeyin)

thykeonas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Yiğit Erkoyuncu
bende goty almıştım 19 adet DLC eklendi oyun ile birlikte

Siri

80+ Silver
En İyi Cevap
1
İçerisinde 2 Ana DLC ile geliyor. Hearts of Stone ve Blood and Wine. Bunlar oynanış süresine en az 20-30 saat ekleyen DLC'ler.
Hearts of Stone, sana ana hikayede iyi sonu nasıl yapacağın ile ilgili ipuçları veriyor. Bundan dolayı belli bir seviyeye geldikten sonra ana hikayeyi bitirmeden önce bunu oynamanı öneririrm.
Blood and Wine ise ana hikayeden 2-3 yıl sonrasında geçiyor. Bunu ana hikayeyi bitirdikten sonra oynaman daha iyi olur.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
witcher 3 indirime girmiş alıcam da, sizce bu iki oyunun arasındaki fark nedir, ve oyun alınır mı yani gerek varmı, aslında çok para yok indirime girdiği için ve oynamak istediğim oyunlar listesinde, oyunu almayıp internetten oynamak ta var aklımda ama sırf bu oyun çok bilindiği için alasım geldi bi an (şu korsan vs muhabbetlerine girmeyin)
GOTY sürümünde oyuna ek olarak bu iki DLC dahil.

Cruciatus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
337
İsim
Abdullah Tosun
Steam
Cruciatus
DLC'ler dahil oluyor hikayeye. Oynama süreleri:
Sırasıyla yaklaşık 15 ve 35 saat süren DLC'ler Hearts of Stone ve Blood and Wine ise oyun süresini 100 saate çıkaracaktır. “Hem ana oyundaki hem de DLC'lerdeki yan görevleri yapayım, her yeri göreyim, her şeyi bitireyim” yaklaşımıyla The Witcher 3 oynamak isterseniz oyunda rahatlıkla 150 saat geçirebilirsiniz.

Burada 150 saat demiş fakat bence atmosfer çok hoş olduğu için yan görevler, yan oyunlar vs. oynayarak 200 saat geçirebilirsiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Batın Birol
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
anladım çok teşekkür ederim o zaman direk goty sürümünü alıyorum
GOTY sürümünde oyuna ek olarak bu iki DLC dahil.
Mesaj otomatik birleştirildi:

DLC'ler dahil oluyor hikayeye. Oynama süreleri:
Sırasıyla yaklaşık 15 ve 35 saat süren DLC'ler Hearts of Stone ve Blood and Wine ise oyun süresini 100 saate çıkaracaktır. “Hem ana oyundaki hem de DLC'lerdeki yan görevleri yapayım, her yeri göreyim, her şeyi bitireyim” yaklaşımıyla The Witcher 3 oynamak isterseniz oyunda rahatlıkla 150 saat geçirebilirsiniz.

Burada 150 saat demiş fakat bence atmosfer çok hoş olduğu için yan görevler, yan oyunlar vs. oynayarak 200 saat geçirebilirsiniz.
oha cidden bu kadar süreceğini tahmin etmiyordum max 20 saat sanıyordum, kesin alırım ozaman bu oyunu parasını hak eder

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10

oha cidden bu kadar süreceğini tahmin etmiyordum max 20 saat sanıyordum, kesin alırım ozaman bu oyunu parasını hak eder
Kurşunu hak ediyor kesinlikle para ödenerek alınması gereken bir oyun

Cruciatus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
337
İsim
Abdullah Tosun
Steam
Cruciatus

Witcher 3 bence en çok parasını hak eden oyun olabilir.

Hatta fiyatı 100 TL'ye kadar hak eden bir oyun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Batın Birol
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,041,760
Üyeler
165,229