2 sene önce hem 1. oyunu hem 2. oyunu bitirmiştim ikisi de yaklaşık yan görevlerle birlikte 40 saat sürmüştü. Witcher 1 başlarda alışması zor gelmişti ama oynadıkça hikaye ilerledikçe çekti beni içine ve savaş mekaniğe de alıştım kolay gelmeye başladı. Oyunun hikayesi karakterleri seçimlerin hikayeye etkisi falan çok kaliteliydi. 2. oyun zaten hem grafik olarak hem aksiyon olarak 1. oyundan daha iyi aynı şekilde hikayesi ve karakterleri yine kalitelidir.
Ben Witcher 3 oynarken eski oyunlardan karakterleri görmek, onlara yapılan göndermeleri anlamak gayet güzel gelmişti. Zaten witcher 2'den kalan save'lerimi aktararak oynamıştım 3. oyunu. Sonuçta Witcher serisi bir üçleme ve devam oyunları hikaye olarak bağlantılılar.
Oyunların fiyatı çok ucuz en azından alınıp denenmeli diye düşünüyorum. Ben uzun yıllardır oyun oynayan biriyim grafiğe çok önem vermem çoğu kütük oynanışa alışkınım dert etmem ama günümüz oyuncusu yaşı genç arkadaşlar için 1. oyunu oynaması zor gelebilir aklınızda olsun.
Witcher 1 remake yeni Witcher oyunundan sonra çıkacak yani çıkmasına baya var diyebiliriz en iyi ihtimal 2027 civarı olabilir.