Cirilla
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 3
hayır değildir 2 numara o güzel ama yeterince değil benim yeşil saçlım daha güzel hemde çok tatlıHocam, Triss bir numaradır.
hayır değildir 2 numara o güzel ama yeterince değil benim yeşil saçlım daha güzel hemde çok tatlıHocam, Triss bir numaradır.
Hocam, Triss bir numarıdır.Hocam, Triss bir numaradır.
Yazmıştım uste yaziyom yine 4 ram i3 5.nesil yani 5005u İnternet hd graphics 5500sistem özellikleri nedir.
sistem özellikleri nedir.
hayır değildir 2 numara o güzel ama yeterince değil benim yeşil saçlım daha güzel hemde çok tatlı
İlk Witcher oyununu açar ama kaç fps alırsın orası tartışılır hd grafik ile daha fazla hikayeli güzel bir şey öneremiycem yani buyur bu oyunda bile en düşükte fps yeri öpüyorYazmıştım uste yaziyom yine 4 ram i3 5.nesil yani 5005u İnternet hd graphics 5500
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bolca önerin hocam otun yok xd
Sadece witcher değil half life falanda olur farketmez dead cells gibi yada rpg oyunlarını fln onerebilirsinİlk Witcher oyununu açar ama kaç fps alırsın orası tartışılır hd grafik ile daha fazla hikayeli güzel bir şey öneremiycem yani buyur bu oyunda bile en düşükte tekliyor
Bedava almıştım.2 TL'ye almıştım
half life 2 ekliycektim bende oyun nerdeyse her sistemde çalışıyor ekstra olarak Superhot,Russian Fishing 4,Left 4 Dead 2,Plague Inc,Trials Evolution bu oyunları açar sanırsam patates pc 'lerin bile açması lazım bunlarıSadece witcher değil half life falanda olur farketmez dead cells gibi yada rpg oyunlarını fln onerebilirsin
Ok eywhalf life 2 ekliycektim bende oyun nerdeyse her sistemde çalışıyor ekstra olarak Superhot,Russian Fishing 4,Left 4 Dead 2,Plague Inc,Trials Evolution bu oyunları açar sanırsam
hayır değildir 2 numara o güzel ama yeterince değil benim yeşil saçlım daha güzel hemde çok tatlı
Alıntıyı görüntüle