Cirilla
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 3
Daha fotoğrafları var arşivimde ama atamıyorum buraya ikisinide seviyorum ben hem ama yerleri farklı
Daha fotoğrafları var arşivimde ama atamıyorum buraya ikisinide seviyorum ben hem ama yerleri farklı
Yok be cp2077 çıkmadan ki hali daha iyiydi sanırım öyel diyorlar judy nin cp2077 çıktıktan sonra değiştirdiler sanırım aradaki farka bakmadım amaDaha fotoğrafları var arşivimde ama atamıyorum buraya ikisinide seviyorum ben hem ama yerleri farklı
Alıntıyı görüntüle
witcher 1 13 liraya aldım 1.5 hafta önce hay şansıma birde ne kadar sürücek indirim 29 mayısa kadar pazar banım varTeşekkür ederim yaklaşık 1 aydır indirime girsede alsam diye düşünüyordum Sayende gördüm alıyorum ve düşük donanımlar için bence gayet iyi oyun. <3
27 mayıs ama mayıs ayı içinde büyük ihtimalle ilk bahar indirimi gelicek o sırada girebilir en olmadı 20 haziran yaz indirimlerinde %100 girer.witcher 1 13 liraya aldım 1.5 hafta önce hay şansıma birde ne kadar sürücek indirim 29 mayısa kadar pazar banım var
Ölümüne Anna Henriettacıyım ölümüne.Alınır, oynanır, Triss'ci olunur, on numara oyun.
İyidir pişman olmazsın keyifli vakitler dilerim.the wicher 2 aldım 3 de aldım iyi midir? 2 sinide bitirecem
çok teşekkür ederim bir kişiye the wicher 2 hediye edebilirim isterseÖlümüne Anna Henriettacıyım ölümüne.
Mesaj otomatik birleştirildi:
İyidir pişman olmazsın keyifli vakitler dilerim.
bir tık değişime uğradı ama bu halide benim için en iyisidir Number 1 Jude şimdi senle sabaha kadar bu konu hakkında konuşurum ama biryere varamayız bence bitirelim.Yok be cp2077 çıkmadan ki hali daha iyiydi sanırım öyel diyorlar judy nin cp2077 çıktıktan sonra değiştirdiler sanırım aradaki farka bakmadım ama
bütün oyunların türkçe yaması varayrıca the wicher türkçe mi yoksa ingilizcemi ingilizce ise türkçe yapabiliyormuyuz
GOY da tüm dlc varKonudan bağımsız ama ben Witcher 3'ü Game Of The Year paketi ile satın almıştım. O pakette tüm DLC'ler var mı ? (15 TL'ye almıştım şimdi de 15'e düşmüş)