oyuna mod yükledinmi? ve ekstradan sistem dosyalarını doğrula deyip tekrar denethe witcher 3 steamdan oyna dıyorum fakat durdur dıyıp tekrar oyna tusu cıkıyor yanı kısacası gırmıyor neden ?
bu linkten VSU_4\vcredist_x64.exe indirip kurarmısınyok yukledım kendısını sadece baska bısey yapmadım
mod ne oluyorkimod yüklemediysen bu linkten VSU_4\vcredist_x64.exe indirip kurarmısın
Download Visual C++ Redistributable for Visual Studio 2012 Update 4 from Official Microsoft Download Center
The Visual C++ Redistributable Packages install runtime components that are required to run C++ applications built with Visual Studio 2012.www.microsoft.com
oyuna farklı içerikler ekliyor örneğin bu mod yükleseydin başka bir çözüm önericektim sen benim verdiğm linkten dediğim dosyayı indir kur birde yeniden başlatmod ne oluyorki
dosyaları dogrula dedım 5 gb ındırıyor bakalım acıcakmıoyuna farklı içerikler ekliyor örneğin bu mod yükleseydin başka bir çözüm önericektim sen benim verdiğm linkten dediğim dosyayı indir kur birde yeniden başlat
![]()
Cyberpunk 2077 Black Unicorn Katana
New weapon - Black Unicorn katana from Cyberpunk 2077. The razor-like blade is as merciless as death itself, the guard is fashioned from premium materials and the handle is crafted so exquisitely it bwww.nexusmods.com
demekki eksik dosyaların varmış büyük ihtimalle açılıcaktır indirmesi bittikten sonradosyaları dogrula dedım 5 gb ındırıyor bakalım acıcakmı
verdiğim zımbırtıyı kurdunuzmu üsttekiyine acılmadı ya
bunubu linkten VSU_4\vcredist_x64.exe indirip kurarmısın
Download Visual C++ Redistributable for Visual Studio 2012 Update 4 from Official Microsoft Download Center
The Visual C++ Redistributable Packages install runtime components that are required to run C++ applications built with Visual Studio 2012.www.microsoft.com