The witcher 3 alınır mı

omerkok_49

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,191
Şimdi ben anlamadım 3 seçenek var en alttakinde 3 seri hepsi olarak gösteriliyor onu alıncada the witcher 3ü almış oluyormuyuz bide 120lik ile 80lik arasındaki fark ne daha pc elimde yok bi kaç aya toplicm daha zam gelmemişken bi kaç bişey topliyayım dedim başka mantıklı alınabilecek bişey varmı rdr2 ve gt5 var

Ekler

• Screenshot_2023-07-08-12-35-26-081_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2023-07-08-12-35-26-081_com.android.chrome.jpg
    712.5 KB · Hit: 127
Şimdi ben anlamadım 3 seçenek var en alttakinde 3 seri hepsi olarak gösteriliyor onu alıncada the witcher 3ü almış oluyormuyuz bide 120lik ile 80lik arasındaki fark ne daha pc elimde yok bi kaç aya toplicm daha zam gelmemişken bi kaç bişey topliyayım dedim başka mantıklı alınabilecek bişey varmı rdr2 ve gt5 var
Hocam Witvher 3 baya mantıklı kendim de aldım. Paket olarak en alttaki tüm seri yani Witcher 1,2,3. 120 Liralık ola ise sadece witcher 3 ama DLC paketleri var. Paranız var ise ben 120 liralık olanı almanızı tavsiye ederim Witcherin DLC'leri kaliteli oluyor.

bende zamanında aldım en azından türkçe dil seçeneği var keyifli

hocam 1 ve 2. oyunlari hikaye için oynayabilirsiniz ben aldim 2. oyunu ama cok begenmedim 3
oyunu oynadiktan sonra bence yalnizca 3. oyunu ve dlc lerini alip oynamaniz iyi olur

hocam 1 ve 2. oyunlari hikaye için oynayabilirsiniz ben aldim 2. oyunu ama cok begenmedim 3
oyunu oynadiktan sonra bence yalnizca 3. oyunu ve dlc lerini alip oynamaniz iyi olur
Peki önerbileceğin farklı bi oyun varmi hocam

1. oyunun videosunu izle , eski grafik sıkmazsa 2. oyunu oyna seçimler ve görevler cidden çok iyi , 3. oyunu da dlcleriyle birlikte almalısın sadece dlcler bile çoğu oyundan daha kaliteli ve ayrıntılı

complete edition almalısın

2.oyundan başlayip 3e geçersen seçimlerin ona göre ilerliyor bağlantılı yani 2 ve 3 hikaye açısından alirsan komple al :kekw:

kanka arkadaşlar açıklamış ben fikrimi sunayım: Paran varsa, DLC ler ile al. Yoksa da bul buluştur, zam öncesi. Epic'e bak belki orada daha ucuzdur. Ya da key sitelerine bak daha ucuz olabilir. 15tl zamanında aldım, attım köşeye. İlk 2 oyunu bitirdim, ama o benim şahsi takıntımdan ötürü. 3. oyuna başlayamasam da, güzel olduğu hep söylendi. Yeni nesil güncellemesi de geldi. Göm gitsin.

Geri