THE WİTCHER 3 GÖREV

Wraith

80+
Reaksiyon skoru
13
arkadaşlar witcher 3 de bi görevde takıldım cirinin velende olup olmadığını öğren nasıl yapılacanı anlatırsanız sevinirim

Ormanın kadınlarımıydı neydi, o görevi yap onla birleşiyor o görev.

Ben de oralara yakınım cadı mı ne görevi verdi en son baronun kızıyla konuşmuştum annemi bulcam diyordu şimdi görevler kısmında baronun karısını aramak var ondan sonra sanırım o göreve gelicem spoiler istemem.

Ufak ipucu, baronun görevleri ile Ormanın kadınları/cadıları her neyse bağlantılı.

Ben de oralara yakınım cadı mı ne görevi verdi en son baronun kızıyla konuşmuştum annemi bulcam diyordu şimdi görevler kısmında baronun karısını aramak var ondan sonra sanırım o göreve gelicem spoiler istemem.
kardeş sen yan görevlerde dahil yap herşeyi ulaşırsın o görevin sonucunu yani baronun karısı için velende ipucu ara görevinde seni bi yere yönlendirmiyor oyun büyük ihtimalle sen yan görevler ve diğer görevleri yaptıkça ilerliyosun

Mi A3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kardeş sen yan görevlerde dahil yap herşeyi ulaşırsın o görevin sonucunu yani baronun karısı için velende ipucu ara görevinde seni bi yere yönlendirmiyor oyun büyük ihtimalle sen yan görevler ve diğer görevleri yaptıkça ilerliyosun

Yok oyun yönlendiriyor hatta haritada gitmem gereken yeri bile gösteriyor zaten göreve başlamadım yoksa takıldığım için değil.

Yok oyun yönlendiriyor hatta haritada gitmem gereken yeri bile gösteriyor zaten göreve başlamadım yoksa takıldığım için değil.
sen benim dediğimi tam anlamadın ya da geçtin o görevleri ama şöyle söyleyeyim velenin içinde bir görevde (baronun karısı ile ilgili) oyun sana bi yere gitmeni göstermiyorsa o zaman benim dediğimi yaparsın (umarım yardımcı olmuş olurum)

sen benim dediğimi tam anlamadın ya da geçtin o görevleri ama şöyle söyleyeyim velenin içinde bir görevde (baronun karısı ile ilgili) oyun sana bi yere gitmeni göstermiyorsa o zaman benim dediğimi yaparsın (umarım yardımcı olmuş olurum)

Daha o görevi yapmadım yani valene gitmedim başlayınca anlarım sanırım.

Bu arada ben görev panolarına çok bakmıyorum sorunçıkmaz değil mi.

valla şöyle söyleyeyim oyunda her ne varsa o şeyi kavrayana kadar dikkatlice bak/oku

Görevle alakası olmadığı sürece neredeyse hiçbir şey yapmıyorum en son oyunun hikayesi bitince bir şeyler kalsın da en azından oynayabileyim diye.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,095,359
Üyeler
174,132
Son üye
LetaLis_
Geri