Beyler witcher 3 indirdim ama oyunda nasıl can basılır bir türlü öğrenemedim fight esnasında can basma nasıl oluyor orta zorlukta oynuyorum ama yine de can basmak için materyal vermiyor oyun geyik avladım çok az can veriyor başka yolu var mı?
Marketlerden alabilirsin en iyi yemeklerYemek ye
Domuz avlayabilirsin fakat oyun başında çok buşunmuyordu soğan alabilirsin oyun başı için iyi az doyuruyor ama ucuzYemek ye
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Marketlerden alabilirsin en iyi yemekler
80
80
10sn olarak geçer
Market nerede tam olarak hocam ?Yemek ye
Marketlerden alabilirsin en iyi yemekler
80
80
10sn olarak geçer
Domuz avlayabilirsin fakat oyun başında çok buşunmuyordu soğan alabilirsin oyun başı için iyi az doyuruyor ama ucuz
Şehirlerde veya köylerde oluyor küçük satıcılar demek istedim altın kesesi sembolü ile bulabilirsin hartiada hancılarda satıyorMarket nerede tam olarak hocam ?
Kırlangıçtı sanırsam o iksir de can doldurur ama yemek daha iyi bir seöim toksisite problemi sebebiyleİksir ve Yemek ile meditasyon da can dolduruyor.
Yetenek ağacından toksit e de pay verirse oyun 3 4 iksir ile çok daha iyi oluyor. Hem geralt ın iksir içerkenki hali çok farklı bir hava katıyor.Şehirlerde veya köylerde oluyor küçük satıcılar demek istedim altın kesesi sembolü ile bulabilirsin hartiada hancılarda satıyor
Kırlangıçtı sanırsam o iksir de can doldurur ama yemek daha iyi bir seöim toksisite problemi sebebiyle
Eyw hocam sağolunŞehirlerde veya köylerde oluyor küçük satıcılar demek istedim altın kesesi sembolü ile bulabilirsin hartiada hancılarda satıyor
Kırlangıçtı sanırsam o iksir de can doldurur ama yemek daha iyi bir seöim toksisite problemi sebebiyle
Ben oynarken BaW de özellikle mutasyon geliltirdiğim için 2 bölümü kırmızı 1 bölümü mavi 1 bölümü yeşil yapmıştın iç kısımları hatırlamıyorumYetenek ağacından toksit e de pay verirse oyun 3 4 iksir ile çok daha iyi oluyor. Hem geralt ın iksir içerkenki hali çok farklı bir hava katıyor.
Yemek yemelisin, bazı iksirler de can yükseltir, yetenek ağacında savaş olmayan durumlarda yavaş yavaş canını arttıran bir yetenek varBeyler witcher 3 indirdim ama oyunda nasıl can basılır bir türlü öğrenemedim fight esnasında can basma nasıl oluyor orta zorlukta oynuyorum ama yine de can basmak için materyal vermiyor oyun geyik avladım çok az can veriyor başka yolu var mı?
BaW dedin canım çekti gidip 20 saat dolaşayım orada.Ben oynarken BaW de özellikle mutasyon geliltirdiğim için 2 bölümü kırmızı 1 bölümü mavi 1 bölümü yeşil yapmıştın iç kısımları hatırlamıyorum
Ekran kartı olsa bende oynıcam yenidenBaW dedin canım çekti gidip 20 saat dolaşayım orada.
Mod kurmayı unutma. Pc iyiyse HD kalite de kurabilirsin. Mod ile 100gb olmuştu oyunumçok işe yarayan mod lar var.