Neler Yeni

The Witcher 3 Overrated&Hyped mı?

Sizce?

• Evet

Oylar: 18 38.3%
  • Hayır

Oylar: 22 46.8%
  • Belki

Oylar: 7 14.9%

• Oy kullanan toplam üye
    47

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Kısacana:
Skyrim:
Uzun ve baya dolu dolu.
Arkaplanı çok iyi ve kendi içinde kendi dili bile var ve dünya etkileyici.
NPC ler orta kötü ve açıkdünya pek canlı değil.
Düşük sistem dostu.
Özgürlük hissi yüksek.
Witcher 3:
Hikayesi iyi.
Optimizasyon garip galiba 920m ile rahat oynamış arkadaş ama ben mx130 ile oynayamadım.
At kullanımı meh(skyrime göre iyi at ile dağa tırmanmıyoz en azından.)
Özgürlük çok yaşayamadım.
Kitap serisi olmasından kaynaklı sağlam hikayesi.
İkisi de iyi oyunlar ama ikisi de sütten çıkma ak kaşık değeil.
Witcher 3'De özğürlük yokmu :)

krldogukan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,943
İsim
dogukan demir

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Bu kadar ödül almış bir oyun leş olamaz Skyrim de iyi oyun kimse kötü demedi kendin karşılaştırma yapıyorsun sadece yinede beğenip beğenmemek sana kalmış ağır oyun isteyen beğenir isteyen beğenmez.
Oyun leş demedim sadece bazu şeyleri leş bunlarda olmak zorunda.
Oyuna baya saatime verdim ve hikayesiz bile eğlendim skyrim kadar eğlendim o yüzden ikiside güzeller ben oyuna leş demedim o mesajım ise ironi idi .
skyrime ekleme hikayeyi zerre değiştirememe yani seçtiğin tüm seçimlerin hiç bir mantığı yok gözünü kapatıp seçsen gene aynı yere geliyor fakat karakter yapma olarak çok güzel mesela ben ağır zırh çift el tek el kılıç okçuluk şekilde oynuyorum çok zevkli geliyor fakat hikayeye hiç bir etki yapamama üzüyor ve tekrar eden görev sayısı çok fazla bazen evet ulan ne güzel görevmiş diyorsun sonra bir bakıyorsun aynı şeyi 100. defa yapıyorsun şuanda skyrimde 78.seviyedim oyunda çok zevk aldığım yerlerde çok sıkıldığım yerlerde kişiden kişiye değişir
Skyrim zaten bugları ve soğurkluğu sinir ama insanı korkutuyor bağzı derin zindanlarda.
Witcher 3 ise canlı o yüzden ikisi farklı alternatifler.

Cruyff and Messi

80+ Bronze
Oyuna baya saatime verdim ve hikayesiz bile eğlendim skyrim kadar eğlendim o yüzden ikiside güzeller ben oyuna leş demedim o mesajım ise ironi idi .

Skyrim zaten bugları ve soğurkluğu sinir ama insanı korkutuyor bağzı derin zindanlarda.
%100 overhated bir oyun.
SKYRİM bu kadar büyütülmedi.
Bu oyun kusursuz değil iyi ama kötü bir oyun aynı skyrim gibi.
1-Optimizasyon leş.
2-At kullanmak işkence.
3-Karakterleri bana göre ahm şahım değil ortalama RPG karakterleri. :D neyse

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Witcher 3'De özğürlük yokmu :)
Öyle değil mesela bir hikayeye sadıksın ama sktrim kendini kendin yap diyor ve birsürü krallık var onlar ile ittifak yapabiliyorsun veya kendi kaderin işte.
Witcher 3 hikaye odaklı gidiyor o açıdan .
He bu öznel mesela adam hikaye istiyorsa witccher 3 oynasın ama en yapamıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

%100 overhated bir oyun.
SKYRİM bu kadar büyütülmedi.
Bu oyun kusursuz değil iyi ama kötü bir oyun aynı skyrim gibi.
1-Optimizasyon leş.
2-At kullanmak işkence.
3-Karakterleri bana göre ahm şahım değil ortalama RPG karakterleri. :D neyse
Evet oyuna leş dedim mi megazeka?

krldogukan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,943
İsim
dogukan demir

vallaha skyrim her ne kadar iyi oyun olursa olsun bak sana yemin ediyorum daha bugün npcler yerin içinde kaldı görevi devam ettiremedim mağarada ilerledim yerde kemik vardı kemiğe sıkışıp öldüm oyun çıkalı kaç sene olmuş adamların umrunda bile değil

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
vallaha skyrim her ne kadar iyi oyun olursa olsun bak sana yemin ediyorum daha bugün npcler yerin içinde kaldı görevi devam ettiremedim mağarada ilerledim yerde kemik vardı kemiğe sıkışıp öldüm oyun çıkalı kaç sene olmuş adamların umrunda bile değil
Malesef klasik bethesta oyunu starter pack itemi kanka o açıdan eleştirirm o oyunu .
Zaten eksikleri:
Bug var malesef her oyunu gibi.
Hikaye hep ana değil.
At ile dağa nasıl çıkabiliyoruz?
Sorunum Witcher 3 nedne kusursuz oyun muamelesi görüyor?

krldogukan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,943
İsim
dogukan demir
Malesef klasik bethesta oyunu starter pack itemi kanka o açıdan eleştirirm o oyunu .
Zaten eksikleri:
Bug var malesef her oyunu gibi.
Hikaye hep ana değil.
At ile dağa nasıl çıkabiliyoruz?
vallaha at ile dağa çıkmak herhalde adamların fantezisi eğerki skyrime mod kurulmadan oynanırsa sıkılması çok kolay bir oyun en basitinden yanımızdaki yoldaşlar beyinlerinde zeka kalıntısı olduğunu düşünmüyorum fakat inigo gibi yardımcılar oyunu çok zevkli hale getiriyor ve daha da oyuna giriyorsun adam gidip pazardan bir şey alıyor sana falan veriyor tuzaklardan kaçıyor zeka var adamda fakat bethestanın yaptığında zerre kadar yok fazla kolaya kaçmışlar gibime geliyor

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
bu arada bu müziğin üstüne oyun müziği tanımam kötü demem diğerlerine yani bu en sevdiğim.
Kulaklarım Acıyor...
Müzik Dediğin Budur.
Dakika: 0:00 - 4:19 - 10:04 - 14:21 - 20:05 Aynı Şekilde Diğerleri'De ama bunlar en iyisi diğerlerini saymıyorum bile öyle güzellerki tam moda sokuyorlar o anki o duygusal sahne'De
Ve Yorumlar'da bunu diyene %100 katılıyorum
"
Best gameplay
Best storyline
Best characters
Best voice actors
Best music Best action
witcher 3 is a masterpiece hands down and you'll only realise this when you finish it...
"
Birde Witcher 1'in bu güzel müziği var

Kerem Işık

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Oynamadan önce Overrated olduğunu düşünüyordum fakat oynadığımda bende beğendim. Güzel oyun.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Kulaklarım Acıyor...
Müzik Dediğin Budur.
Dakika: 0:00 - 4:19 - 10:04 - 14:21 - 20:05 Aynı Şekilde Diğerleri'De ama bunlar en iyisi diğerlerini saymıyorum bile öyle güzellerki tam moda sokuyorlar o anki o duygusal sahne'De
Ve Yorumlar'da bunu diyene %100 katılıyorum
"
Best gameplay
Best storyline
Best characters
Best voice actors
Best music Best action
witcher 3 is a masterpiece hands down and you'll only realise this when you finish it...
"
Birde Witcher 1'in bu güzel müziği var
Cidden biz neden tartışıyoruz ki?
Hepimiz yanlış yapıyoruz.
Witcher 3 müzikleri kötü dğeil iyi ama bu müzik benim favorim ben witcher 3'de oynadım hatta wine&blood dlc başlangıcında bir müzik vardı çok güzeldi ama bu müzik benim tam istediğim gibi.
Witcher 1 müziği kötü ama beğenemedim yani davul ve gitar bu oyun müziğine yakışmamış.
Kısacana
Witcher ve elder scrols iyiler diyleim geçelim benim de hatam var kabul ama siz de kabul edin.
Saçma bu kavga .
Zaten witcher 3 güzel .
Ama witcher 3 fanları skyrim'in iyi olduğunu kabullenemiyorlar.

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Oynamadan önce Overrated olduğunu düşünüyordum fakat oynadığımda bende beğendim. Güzel oyun.
beğenmeyenlerin çoğu oyunu oynamamış olanlar. yada 2 saat oynayıp köşeye atanlar.

Top Bottom