Neler Yeni

The Witcher 3 Overrated&Hyped mı?

Sizce?

• Evet

Oylar: 18 38.3%
  • Hayır

Oylar: 22 46.8%
  • Belki

Oylar: 7 14.9%

• Oy kullanan toplam üye
    47

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Adam en kaliteli insanlarda birisi. Bir yanlışını mı gördün yoksa ön yargı mı?
Bu lafı gerçekten sinir he oyun kötü diyenler de sinir de şunu diyebilir.
Bu oyun güzel ancak tabii ki de kötüleri var.
Mesela kusursuz bir oyun yok. Ama bu adam sanki öyle anlatıyor ki kusursuz oyun.
Değil.

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Cidden biz neden tartışıyoruz ki?
Hepimiz yanlış yapıyoruz.
Witcher 3 müzikleri kötü dğeil iyi ama bu müzik benim favorim ben witcher 3'de oynadım hatta wine&blood dlc başlangıcında bir müzik vardı çok güzeldi ama bu müzik benim tam istediğim gibi.
Witcher 1 müziği kötü ama beğenemedim yani davul ve gitar bu oyun müziğine yakışmamış.
Kısacana
Witcher ve elder scrols iyiler diyleim geçelim benim de hatam var kabul ama siz de kabul edin.
Saçma bu kavga .
Zaten witcher 3 güzel .
Ama witcher 3 fanları skyrim'in iyi olduğunu kabullenemiyorlar.
Konu sahibi bizi birbirimize düşürdü :D ben'De Skyrim oynadım hatta sevdim ama böyle konu görünce kan beynime sıçrıyor.

Sfb32

80+
Bu lafı gerçekten sinir he oyun kötü diyenler de sinir de şunu diyebilir.
Bu oyun güzel ancak tabii ki de kötüleri var.
Mesela kusursuz bir oyun yok. Ama bu adam sanki öyle anlatıyor ki kusursuz oyun.
Değil.
Kardeşim biz buna ironi diyoruz. Alaylı bir şekilde Witcher 3 abartanları eleştirmiş. Adamın kendi düşüncesi değil, sadece ironi.

Arda22

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,958
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistem Konularına etiketlerseniz sevinirim :)
Steam
Lionn!
Discord
Mostafa Mohamed 9932

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Kulaklarım Acıyor...
Müzik Dediğin Budur.
Dakika: 0:00 - 4:19 - 10:04 - 14:21 - 20:05 Aynı Şekilde Diğerleri'De ama bunlar en iyisi diğerlerini saymıyorum bile öyle güzellerki tam moda sokuyorlar o anki o duygusal sahne'De
Ve Yorumlar'da bunu diyene %100 katılıyorum
"
Best gameplay
Best storyline
Best characters
Best voice actors
Best music Best action
witcher 3 is a masterpiece hands down and you'll only realise this when you finish it...
"
Birde Witcher 1'in bu güzel müziği var
14:21 ve 20.dakikadaki şarkılar zaten bu oyundaki en güzel şarkılar kalanına ısınamadım ama bu şarkılar oyunda gerçekten beni çılgın bir moda sokuyor ama kalanı bana sıkıcı geliyor.
Ben duygusal bağ yaşayamıyorum bundan kaynaklı olabilir.
Bence en güzeli Dragonborn ama bu müzik 2. sıraya rahat gelir.
Bu özneldir ama bu şarkıya nasıl kulak kanaması yaşadın anlayamadım 20.dakikadaki şarkı ile aynı tempoda ve güzel.
Vurgulu şarkıları seviourm ben.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kardeşim biz buna ironi diyoruz. Alaylı bir şekilde Witcher 3 abartanları eleştirmiş. Adamın kendi düşüncesi değil, sadece ironi.
Aman boşver .
Ama yani zaten ülke bu konuda siyasi ve futbol taraftarı gibi kavga çıkarabilecke bir konuda ironi yapmam malesef ülkemiz buç
Ama cidden TES:6 nasıl olucak merak ediyorum.

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
14:21 ve 20.dakikadaki şarkılar zaten bu oyundaki en güzel şarkılar kalanına ısınamadım ama bu şarkılar oyunda gerçekten beni çılgın bir moda sokuyor ama kalanı bana sıkıcı geliyor.
Ben duygusal bağ yaşayamıyorum bundan kaynaklı olabilir.
Bence en güzeli Dragonborn ama bu müzik 2. sıraya rahat gelir.
Bu özneldir ama bu şarkıya nasıl kulak kanaması yaşadın anlayamadım 20.dakikadaki şarkı ile aynı tempoda ve güzel.
Vurgulu şarkıları seviourm ben.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aman boşver .
Ama yani zaten ülke bu konuda siyasi ve futbol taraftarı gibi kavga çıkarabilecke bir konuda ironi yapmam malesef ülkemiz buç
Ama cidden TES:6 nasıl olucak merak ediyorum.
Karakterler'le ampati yapabilirsen o sıkıcı dediğin şarkılar hikayenin öyle güzel yerin'de giriyorki üfffff ama bunun için karakterle duygusal bağ kurup empati yapmak şart yapamassan bayar yani sana'da katılıyorum sen daha çok hareketli şeyleri seviyorsun bu tarz müzikler sana gelmiyor galiba.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Karakterler'le ampati yapabilirsen o sıkıcı dediğin şarkılar hikayenin öyle güzel yerin'de giriyorki üfffff ama bunun için karakterle duygusal bağ kurup empati yapmak şart yapamassan bayar yani sana'da katılıyorum sen daha çok hareketli şeyleri seviyorsun bu tarz müzikler sana gelmiyor galiba.
Malesef hikayeli oyun oynayamıyorum ve bağlanamıyorum.
Bağlansam ve bundan zevk alsam zaten witcher 3 daha iyi skyrimden .
Sorunum witcher 3 'ü en iyi oyun görenlerle.
Tamam iyi de Bu oyun Skyrim kadar iyi gözümde ve bu ikisi aslında farklı.
Mesela skyrim bugları daha temiz olabilir ve fiziği daha iyi olabilirdi ve vuruşlar havaya vurmak gibi.
Witcher 3 ise iki elimize istediğimiz silah kombinini yapabilsek ve FPS mod olsa daha iyi olurdu ve böyle hep atraksyonlu şarkılar.
Ama cidden o kombine etmek aşırı zevkli.
Büyücü ve kııçlı bir büyücü-savaşçı olmak veya iki elli kılıç ile dalmak.
Ama PC dizince yeniden oynayacağım zaten oyunu loot toplamak gezmek ve adam kesmek için oynuyorum.
Yani Farklılar.

Aware

80+ Silver
Overhyped

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Malesef hikayeli oyun oynayamıyorum ve bağlanamıyorum.
Bağlansam ve bundan zevk alsam zaten witcher 3 daha iyi skyrimden .
Sorunum witcher 3 'ü en iyi oyun görenlerle.
Tamam iyi de Bu oyun Skyrim kadar iyi gözümde ve bu ikisi aslında farklı.
Mesela skyrim bugları daha temiz olabilir ve fiziği daha iyi olabilirdi ve vuruşlar havaya vurmak gibi.
Witcher 3 ise iki elimize istediğimiz silah kombinini yapabilsek ve FPS mod olsa daha iyi olurdu ve böyle hep atraksyonlu şarkılar.
Ama cidden o kombine etmek aşırı zevkli.
Büyücü ve kııçlı bir büyücü-savaşçı olmak veya iki elli kılıç ile dalmak.
D-Dostum Witcher 3 senin aradığın oyunların yanın'dan geçmiyor ben onu anladım herkesin seviceği bir şey değil ne yapalım.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
D-Dostum Witcher 3 senin aradığın oyunların yanın'dan geçmiyor ben onu anladım herkesin seviceği bir şey değil ne yapalım.
Yo hocam güzle oyun.
Mesela hikayesi evet malesef bendne kaynaklı hatta skyrimde bile ben hikayenin başını oynadım sonr açık dünyada takıldım full.
Mesela bu atraksoynlu müzikler ile yaratık kesmek çok güzel ve halen yapasım var.

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Yo hocam güzle oyun.
Mesela hikayesi evet malesef bendne kaynaklı hatta skyrimde bile ben hikayenin başını oynadım sonr açık dünyada takıldım full.
Mesela bu atraksoynlu müzikler ile yaratık kesmek çok güzel ve halen yapasım var.
Witcher 3'de ' Hunt Or Be Hunted'aç arkadan al kontratları dal canavarlara haritanın heryerin'De gırla dolu özel canavarlar'Da var zaten.

oguzhnsrmn

80+ Gold
En İyi Cevap
8
Oyunu toplam 3 saat oynadım yeni aldım şuana kadar pek umduğum gibi değil büyük ihtimalle gittikçe açılacak.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,317
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Yarım saat oynayabildim ben onu en fazla.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

Forum istatistikleri

Konular
1,036,208
Üyeler
164,269
Son üye
trhjkliur987
Top Bottom