Neler Yeni

🔥İndirim The Witcher 3 Steam İndirimi

quejy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
404
İsim
halil
Arkadaşlar bu oyun bende yok videosunu izledim ama baya eski gibi duruyor. Sizce almalı mıyım veya yeni oyunlardan almak için bu tarz önerdiğiniz oyun var mı? yaza baya işsiz olucam da

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Baktım şu an 12 TL, o oyun en az 80-90 TL olmalı, elimde olsa öyle yaparım yani fazla ucuza veriyorlar kesinlikle al oyna çok kaliteli güzel bir oyundur.

montenegro98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
450
İsim
burak karadağ
daha yeni bitirdim kesinlikle al oyna

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,381
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Bana göre oynanacak bir oyun değil. Çoğu kişi sever. Ama bana göre o kısır mekanikleriyle hikayenin gidişatı da çekilmiyor. Bir de oynayacaksan birinci ve ikinci oyunu da bilmen lazım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Alper Kuzgun
Hocam öncelikle rpg tarzı oyun seviyorsan bence almalısın geçen seneye kadar ön yargıyla yaklaştığım bir oyundu ama oynadıktan sonra yanıldığımın farkına vardım

cr4ck

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
870
İsim
Doğukan
Grafikleri gayet yeterli bence, günümüzde grafik kalitesi biraz fazla arttığı için sana öyle gelmiş olabilir. Zaten seneye mi ne yenilenmiş grafikli hali çıkacak diye biliyorum. Türkçe altyazı mevcut hikayesi vs oynayışı birçok şeyini seviyorum, pişman olacağını sanmam. Bu arada alırsan dlcleriyle birlikte almayı unutma.

quejy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
404
İsim
halil
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bana göre oynanacak bir oyun değil. Çoğu kişi sever. Ama bana göre o kısır mekanikleriyle hikayenin gidişatı da çekilmiyor. Bir de oynayacaksan birinci ve ikinci oyunu da bilmen lazım.
haa o zaman almıyayım bilgim yok çünkü grafikler eski o yüzden pek de beğenmedim gibi sanki

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,621
İsim
oğuzhan ege
Arkadaşlar bu oyun bende yok videosunu izledim ama baya eski gibi duruyor. Sizce almalı mıyım veya yeni oyunlardan almak için bu tarz önerdiğiniz oyun var mı? yaza baya işsiz olucam da
2000 nesillerin vazgeçilmez oyunu biz eskiler olarak abartılmış bir oyun olarak görüyoruz çok şişirilmiş balon oyun kader senin kardeşim.

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
haa o zaman almıyayım bilgim yok çünkü grafikler eski o yüzden pek de beğenmedim gibi sanki
Hocam 12 TL bedava bu oyuna alın deneyin cidden çok kaliteli bir oyun

abcdefg1234

80+ Silver
Oynadığım ve bitirdiğim ilk hikayeli oyun. 44 saat geçirmişim. 44 saat boyunca hiç sıkılmadım şahsen. 1. ve 2. oyunu oynamadım ama karakterlere hakimdim. Bu fiyata alınır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,028,009
Üyeler
162,900
Son üye
mamibaba6931
Top Bottom