haa o zaman almıyayım bilgim yok çünkü grafikler eski o yüzden pek de beğenmedim gibi sankiBana göre oynanacak bir oyun değil. Çoğu kişi sever. Ama bana göre o kısır mekanikleriyle hikayenin gidişatı da çekilmiyor. Bir de oynayacaksan birinci ve ikinci oyunu da bilmen lazım.
2000 nesillerin vazgeçilmez oyunu biz eskiler olarak abartılmış bir oyun olarak görüyoruz çok şişirilmiş balon oyun kader senin kardeşim.Arkadaşlar bu oyun bende yok videosunu izledim ama baya eski gibi duruyor. Sizce almalı mıyım veya yeni oyunlardan almak için bu tarz önerdiğiniz oyun var mı? yaza baya işsiz olucam da
Hocam 12 TL bedava bu oyuna alın deneyin cidden çok kaliteli bir oyunhaa o zaman almıyayım bilgim yok çünkü grafikler eski o yüzden pek de beğenmedim gibi sanki
Oynadığım ve bitirdiğim ilk hikayeli oyun. 44 saat geçirmişim. 44 saat boyunca hiç sıkılmadım şahsen. 1. ve 2. oyunu oynamadım ama karakterlere hakimdim. Bu fiyata alınırArkadaşlar bu oyun bende yok videosunu izledim ama baya eski gibi duruyor. Sizce almalı mıyım veya yeni oyunlardan almak için bu tarz önerdiğiniz oyun var mı? yaza baya işsiz olucam da