Neler Yeni

🔥İndirim The Witcher 3 Steam İndirimi

Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
Muhammed Emin Ocak
350 saat civarı oynadım. Harcayacağın en verimli 15TL olur.
Tavsiyem 15TL'lik olanı almanız (GOTY Edition'ı). Çünkü 2 tane ayrı hikaye bulunuyor ve o iki hikayeyi bitirmek 40 saat civarı sürüyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yine canım çekti, başlayacağım yeniden.

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,488
İsim
Hacı
Bana göre oynanacak bir oyun değil. Çoğu kişi sever. Ama bana göre o kısır mekanikleriyle hikayenin gidişatı da çekilmiyor. Bir de oynayacaksan birinci ve ikinci oyunu da bilmen lazım.
+1 benim de hoşuma gitmedi. 4-5 saat kadar oynadım baydı.

LaketrooS

80+ Silver
haa o zaman almıyayım bilgim yok çünkü grafikler eski o yüzden pek de beğenmedim gibi sanki
neeeeeee? grafikler eski fln değil. hikayesi bazı yerlerde sıkar sonra şaha kalkar sıkıldığın zamanarlı fln unutursun. eğer adam gibi oturuğp oynicaksan kesnilikle al @Harley Quinn❖ büyük ihtimalle oyunun hater ı bana sorarsanız 12 tl yi kuruşuna kadar hak eden sayılı olaylardan biri.

Natsu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
Emrullah Baykan
Gönlümde taht kurmuş bir efsane kendisi. Mekaniklerin monoton olması gibi eksikleri olsa da oyunun atmosferi, hikayesi, müzikleri ve kendine has havası insanı büyülüyor. Grafikleri hala güzel bu arada anlamadım niye yetersiz grafik tribine girildiğini. Grafikleri hala iyi ve üstüne unreal engine 5 güncellemesi geliyor. Oyun hep uygun fiyata satıldı fakat 12 lira cidden bedava. Tombik döner bile daha pahalı Allah aşkına. Ek paketleriyle birlikte aldığından emin ol. Ayrıca oyun modlanabiliyor. Şimdiden iyi oyunlar dilerim.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,382
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
neeeeeee? grafikler eski fln değil. hikayesi bazı yerlerde sıkar sonra şaha kalkar sıkıldığın zamanarlı fln unutursun. eğer adam gibi oturuğp oynicaksan kesnilikle al @Harley Quinn❖ büyük ihtimalle oyunun hater ı bana sorarsanız 12 TL yi kuruşuna kadar hak eden sayılı olaylardan biri.
Hater değilim. Bu oyunu çoğunluğun beğendiği biliyorum. Ben beğenmedim. Dandik geldi. Çoğunluk seviyor diye benimde sevmem lazım değil.

Kontfire

80+ Silver
En sevdiğim RPG açık dünya oyunudur. İlk iki oyunu oynamak zorunda değilsin. Çoğu kişi ilk 5 saatteki görevleri yapamadığı için sıkılıyor oyundan 😂 oyun sonradan öyle bir açılıyor ki hâlbuki. Bu yılın sonunda yenilenmiş grafikler ile güncellenecek. Şuan bile ultra ayarlarda gayet güzel grafikli bir oyun. Rdr serisini de oynamış biri olarak benim için Rdr avcılık simülasyonu iken Witcher gerçek bir başyapıttır, hikayesi muazzamdir. Oyundan sonra kitaplarını da okumanı tavsiye ederim.

LaketrooS

80+ Silver
Hater değilim. Bu oyunu çoğunluğun beğendiği biliyorum. Ben beğenmedim. Dandik geldi. Çoğunluk seviyor diye benimde sevmem lazım değil.
heh ne güzel cevap verdiniz ama dandik demeniz çoğunkuğuda ilgilendirir. oyun dandik değil eğer illa bir bahane istiyorssanız hikaytesi çok sıkıyor ve sürekli aynı şeyleri yapmak bir süreden sonra yeter dedittiryor. hater biraz yanlış oldu doru. özür dilerim hocam

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,382
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
heh ne güzel cevap verdiniz ama dandik demeniz çoğunkuğuda ilgilendirir. oyun dandik değil eğer illa bir bahane istiyorssanız hikaytesi çok sıkıyor ve sürekli aynı şeyleri yapmak bir süreden sonra yeter dedittiryor. hater biraz yanlış oldu doru. özür dilerim hocam
O dandik sözüde sadece benim için geçerli. Sana göre iyidir değildir hoştur beni ilgilendirmez.

Eyisha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
Emre Kaplan
Arkadaşlar bu oyun bende yok videosunu izledim ama baya eski gibi duruyor. Sizce almalı mıyım veya yeni oyunlardan almak için bu tarz önerdiğiniz oyun var mı? yaza baya işsiz olucam da
kanka hikayesi olsun açık dünyası olsun her şeyi çok güzel ama dürüst olun fanlar allah aşkına combat'ı cok sıkıcı ya 90. saat sonunda bayıldım şehit oldum bu kadar sıkıcı aksiyonu olamaz bir oyunun onun dışında güzel combatta tek güzel yanı kolay bitiyor oh mis

quejy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
404
İsim
halil
aldım beylerss gold paket

SadeceSeyf

80+ Gold
Baktım şu an 12 TL, o oyun en az 80-90 TL olmalı, elimde olsa öyle yaparım yani fazla ucuza veriyorlar kesinlikle al oyna çok kaliteli güzel bir oyundur.
Çoğu oyundan akıcı sarıyor efsaneler efsanesi. Sen de efsunger olmak istemez misin ?

nifak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
473
İsim
Eren
Al oyna başka bi şey demiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular