Neler Yeni

The Witcher 3: Wild Hunt gamepad ile zevkli mi?

emres1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
196
İsim
emre şimşek
Oyunu klavye mouse ile 2 defa bitirdim. Şimdi yeni güncelleme ile birlikte tekrardan bitirmeyi düşünüyorum. Kol ile mi oynamak daha güzel yoksa klavye mouse ile mi? Tercih meselesi tabii ki ama yine de görüşlerinizi merak ettim :)

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

Ata Şen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
818
İsim
Ata Şen
Bende dlc leriyle birlikte klavye mouse ile bitirmiştim bende gamepadle deneyeceğim.

lydran

80+
Oyunu klavye mouse ile 2 defa bitirdim. Şimdi yeni güncelleme ile birlikte tekrardan bitirmeyi düşünüyorum. Kol ile mi oynamak daha güzel yoksa klavye mouse ile mi? Tercih meselesi tabii ki ama yine de görüşlerinizi merak ettim :)
Tps Oyunlar Gamepade Daha Yatkın Bence

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,816
İsim
MehmedVII
Gamepad ile oynuyorum zevki başka

emres1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
196
İsim
emre şimşek
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • Beğen
Reaksiyonlar: Che_

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,787
İsim
Kerem Çavuş
Şu gamepad ile oyun oynamayı bi ben beceremiyorum sanırım

emres1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
196
İsim
emre şimşek
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şu gamepad ile oyun oynamayı bi ben beceremiyorum sanırım
Bence zaman geçtikçe sevilebilecek bir şey ve bazı oyunlarda gerçekten gamepad ile oynayınca çok farklı deneyim yaşatıyor

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,787
İsim
Kerem Çavuş
Bence zaman geçtikçe sevilebilecek bir şey ve bazı oyunlarda gerçekten gamepad ile oynayınca çok farklı deneyim yaşatıyor
Çoğu oyunda denedim forza hariç hiçbir oyunda beceremedim mouse klavyeye aşırı fazla alışmışım

Spektraa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Muhammed Emin Ocak
Klavyeyle oynarken daha çok keyif alıyordum.

emres1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
196
İsim
emre şimşek
Çoğu oyunda denedim forza hariç hiçbir oyunda beceremedim mouse klavyeye aşırı fazla alışmışım
Yarış oyunlarında olduğu gibi bence arkadaşın da dediği gibi TPS oyunlarında da ayrı bir hazzı var.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Klavyeyle oynarken daha çok keyif alıyordum.
Yeni kamera açısı ve dövüşlerdeki büyü seçme değişikliği ile belki gamepad haz verebilir, bana da klavye ile çok keyif vermişti.

Spektraa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Muhammed Emin Ocak
Yeni kamera açısı ve dövüşlerdeki büyü seçme değişikliği ile belki gamepad haz verebilir, bana da klavye ile çok keyif vermişti.
Yeni kamera açısını hiç beğenmedim.
Oyunları çoğunlukla gamepad ile oynamayı seven biriyim ama Witcher 3'te gamepad keyifsiz geldi. Çünkü: arayüzda hızlı dolanamamak benim için bayağı büyük bir eksi. Ben sürekli envantere girip iksir, bomba seçiyorum ama gamepadle bu işlem daha da uzun sürüyor. Ayrıyeten oyunun kontrolleri sanki klavye için yapılmış hissiyatı veriyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,116
Üyeler
167,254
Son üye
neso50
Top Bottom