Neler Yeni

The witcher oynama sırası

bahtsizbedevi23

80+ Bronze
The witcher 3 indirdim oynamaya başladım hicbirsey anlamıyorum sıkılıyorum. Aslında hikayeyi bilmiyorum bir anda kendimi kitabın ortasında buldum. Bu oyunun sıralaması nedir önce hangi sürümlerden başlamam gerekiyor sıfırdan. Birde bazı versiyonları steamde görüntülenmiyor kısıtlanmış oluyor gta 5 gibi bunu nasıl kapatabilirim

Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
muhip ceylan
The witcher 3 indirdim oynamaya başladım hicbirsey anlamıyorum sıkılıyorum. Aslında hikayeyi bilmiyorum bir anda kendimi kitabın ortasında buldum. Bu oyunun sıralaması nedir önce hangi sürümlerden başlamam gerekiyor sıfırdan. Birde bazı versiyonları steamde görüntülenmiyor kısıtlanmış oluyor gta 5 gibi bunu nasıl kapatabilirim
witcher 1 ve witcher 2 yi oynaman gerek ama grafikleri baya eski
sana önerim youtube dan hikayelerini izle toplam 20-25 dk sürer ve hikayeyide anlamış olursun

Erdem123

80+ Bronze
witcher 1 ve witcher 2 yi oynaman gerek ama grafikleri baya eski
sana önerim youtube dan hikayelerini izle toplam 20-25 dk sürer ve hikayeyide anlamış olursun
witcher 2 garfikleri nasıl eski reis
Mesaj otomatik birleştirildi:

Oynayarak anlamak istiyorum ya oyunlar fazla uzun sürmeyecekse
witcher 1 e gerek yok 2 ise steamde 2 dolara düşüyor çoğu zaman 2 yi kesinlikle oyna

Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
muhip ceylan
Oynayarak anlamak istiyorum ya oyunlar fazla uzun sürmeyecekse
1730021883848.png
1730021900525.png

witcher 2 garfikleri nasıl eski reis

witcher 1 e gerek yok 2 ise steamde 2 dolara düşüyor çoğu zaman 2 yi kesinlikle oyna
bana baya eski gelmişti şimdi baktım aslında o kadar eski değilmiş

Top Bottom